Laster...
Laster...

Kanonball

Sesong 2019 / 9 episoder

Kanonball. Alle fra 8 til 80 har spilt det! Kanonball er programmet om sport & sprøyt og vi tar de gode, uviktige samtalene, gjerne på oppfordring fra deg. I studio møter du Jan-Henrik Børslid, Erik Huseklepp, Fam Elgan og Maria Brubæk Bua.

 1. Kanonball er et underholdningsprogram om sport & sprøyt. I første episode blir du kjent med panelet vårt og du får bli med på vår kjendistunge premierefest. I tillegg skal vi på tur med Dag Otto og hans gode venn Toby.

  Publisert 5. september 2019
 2. Se superpinlig seksualundervisning med Erik Huseklepp og Jan-Henrik Børslid, legendariske TV-tabber og «tidenes finte».

  Publisert 13. september 2019
 3. Sportsanker Annemarta Giske opplever sendingen fra helvete, i regi av Kanonball-gjengen. Maria deltar på osteløp i England og mannen som skålet for «Trymmen» er på besøk i studio.

  Publisert 27. september 2019
 4. Brede Hangeland serverer en snuskete analyse av Premier League-spilleren Steve Cook. Mads Kaggestad snakker ut om en snørrete og orgasmisk tabbe, mens Fam viser null skam på gaten.

  Publisert 11. oktober 2019
 5. Fam Elgan sliter med høydeskrekk, men tvinges likevel til å rappellere ned et av Bergens høyeste bygg. I Sør-Korea sjekker Erik Thorstvedt om han fortsatt har draget, mens Jan-Henrik Børslid får nok en flau kanonball i trynet.

  Publisert 25. oktober 2019
 6. Børslid & Co. utfordres til Kanonball-kamp, Erik Huseklepp får litt intim hjelp i prøverommet, Fam får støt og panelet konkurrerer i sylteagurkspising.

  Publisert 8. november 2019
 7. Sjekk ut vårt nye landslag! Norge skal til Kanonball-VM i Mexico. Laget består av nøkkelspillere som Petter Northug og Thor Hushovd, mens Erik Thorstvedt er landslagssjef. I tillegg får du en særdeles pinlig sangkonkurranse.

  Publisert 22. november 2019
 8. Bli med når gjengen reiser til VM i kanonball i Mexico, med seg på laget har de blant andre Thor Hushovd og Petter Northug.

  Publisert 9. desember 2019
 9. I sesongens siste Kanonball oppsummeres årets TV 2-tabber, og gamle opptak av Erik og Jan-Henriks sangprestasjoner hentes opp fra glemselen. I tillegg får du møte Yuri fra Kasakhstan som skal gifte seg, med sexdukken sin.

  Publisert 20. desember 2019