Laster...
1. Redningsmannen
Sesong 1

Solskjær & æ

Sesong 1 / 4 episoder

I denne serien følger fotballinteresserte Erik Solbakken Ole Gunnars jobb fra sidelinja. Han møter fans fra Kenya til Kristiansund, treffer mennesker som står Solskjær nær, er tett på fotballkampene og ikke minst Ole Gunnar selv.

 1. Solskjær får en drømmestart i United, men hvordan består han den første ordentlige testen - hjemme mot PSG? Erik reiser til Manchester og Kristiansund for å høre hva fans, eksperter og Solskjærs far tenker om mulighetene hans for en fast jobb.

  Tilgjengelig til 31. desember 2099Publisert 11. mai 2019
 2. Etter et ydmykende hjemmetap venter et umulig borteoppgjør mot PSG. Kan Solskjær utrette et mirakel i Paris? Erik reiser til Frankrike og når Solskjær blir annonsert som ny permanent manager drar Erik rett til statsministerens kontor.

  Tilgjengelig til 31. desember 2099Publisert 18. mai 2019
 3. Erik drar til Kenya for å se kamp i slummen sammen med lidenskapelige United-supportere. Erik møter Drillo på påskfjellet. Kan Solskjær kan gjøre suksess på Nou Camp igjen - 20 år etter at han avgjorde Champions League-finalen på egenhånd?

  Tilgjengelig til 31. desember 2099Publisert 25. mai 2019
 4. Kampen om de viktige topp 4-plasseringene spisser seg til for Ole Gunnar og hans United. Erik møter gamle klubblegender, og for å oppsummere det elleville halvåret, jakter han et eksklusivt intervju med Solskjær selv.

  Tilgjengelig til 31. desember 2099Publisert 1. juni 2019