FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Evig ung for alltid
Sesong 1

  Wunderland

  Sesong 1 / 4 episoder

  Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå.

  1. Mats og Bakken er fyllesyke og skal ut på raggen, Torodd møter rånergjengen på langtidsen, Jon-Arild drar på roadtrip med kompisene og Sten er på Gatebil med sin nye kjæreste. Alle lever bekymringsfrie liv og elsker tilværelsen som unge voksne.

   Tilgjengelig til 24. april 2022Publisert 17. april 2017
  2. Jon-Arild samler på gamle gjenstander og føler han lever i feil tid. På Gatebil bestemmer Sten seg for å få en tatovering med navnet til kjæresten. Torodd er på rånetreff, men innser at han må finne en jobb for å kunne fortsette livet han lever.

   Tilgjengelig til 24. april 2022Publisert 17. april 2017
  3. Torodd drar motvillig ut for å søke jobb, men finner raskt ut at det er mer fristende å bruke tiden på noe helt annet. Sten har for første gang i sitt liv blitt forelsket, og Mats og Bakkens vennskap blir satt på prøve når Bakken møter en dame.

   Tilgjengelig 24. april 2017
  4. Bakken har fått kjæreste og har til Mats store skuffelse blitt «tøffel». Jon-Arild og bestekompisen Hugsten drar på raggen, mens Sten må velge hva som er viktigst – damer eller raggen?

   Tilgjengelig 24. april 2017