Laster...
Laster...

Truls à la Hellstrøm

Sesong 3 / 9 episoder

Denne høsten må Truls vise Eyvind hva han har lært. Truls skal derfor opp til en eksamen hvor han skal konkurrere mot to av Norges aller beste kokker. For å være best mulig forberedt tar Eyvind med seg Truls til nye eventyrlige destinasjoner med råvarer i verdensklasse.

 1. 1. Peru

  44 min

  Truls og Eyvind utforsker den fantastiske matbyen Lima i Peru. Det er ceviche som står på menyen og Truls må overbevise lokalbefolkningen med sin egen ceviche-bod. De får også testet sine musikalske ferdigheter med den tradisjonelle panfløyten.

  Publisert 9. oktober 2019
 2. Truls og Eyvind drar til det kjente vinområdet Piemonte i Italia. Med hver sin hund leter de etter hvit trøffel og de treffer to av Italias aller fremste vinprodusenter. Til slutt skal Truls lage og servere en ekte italiensk risotto.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 16. oktober 2019
 3. Truls og Eyvind reiser til gourmetbyen San Sebastian i Spania. Her finnes det gastronomiske råvarer i verdensklasse. Truls må lære seg å lage pintxos, som er baskiske småretter. Disse smårettene skal Eyvind og Truls servere til stolte baskere.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 23. oktober 2019
 4. Det blir store landskap og vill natur når Truls og Eyvind drar til Færøyene, en øygruppe med råvarer i verdensklasse. De utfordres både i saueklipping og færøysk kapproing, før Truls må lage en lammerett til en færøysk familie og en Michelin-kokk.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 30. oktober 2019
 5. Truls og Eyvind er i Belgias hovedstad, Brussel. Her skal Truls lære seg å lage den belgiske nasjonalretten blåskjell med pommes frites. Truls og Eyvind får prøve seg som utenrikskorrespondenter og de får smake på det verdenskjente belgiske ølet.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 6. november 2019
 6. 6. Oslo

  43 min

  Truls og Eyvind er i Oslo, og det er tid for tentamen. Helt alene må Truls lage to retter av Oslo-områdets beste råvarer til fire av Oslos beste kokker. Klarer Eyvind å holde seg unna grytene? I tillegg utfordres de til improteater på Chateu Neuf.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 13. november 2019
 7. 7. London

  43 min

  Denne gang går turen til London, hvor Truls og Eyvind skal lage tradisjonell mat med innmat. Truls inviterer Eyvind med på sin store lidenskap, fotball. Eyvind må bli med på Liverpool-kamp og må vise lidenskap og entusiasme sammen med supporterne.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 20. november 2019
 8. 8. Finale

  43 min

  Truls skal opp til eksamen. Han må bruke sin kunnskap og erfaring til å lage det beste måltidet han noensinne har laget når han skal konkurrere mot to av Norges beste kokker. Truls tester også hvor ærlig Eyvind egentlig er, med en løgndetektortest.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 27. november 2019
 9. 9. Jul

  43 min

  Truls og Eyvind skal invitere noen gjester til en ekstra spesiell julemiddag. Sammen med Petter Nyquist skal de lage pinnekjøtt med dessert. Gjestene som kommer er bekjente av Petter fra gatemiljøet i Oslo.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 4. desember 2019