Laster...
Laster...

Torpet

Sesong 2 / 32 episoder

Tre tidligere Farmen-deltakere har slått seg ned på husmannsplassen Torpet for å søke revansj. Hit kommer også alle deltakerne som taper tvekampene på Farmen, for å få en ny mulighet til å kjempe seg inn på Farmen igjen. Men det er bare plass til tre på Torpet. Derfor må den som kommer fra Farmen møte én av dem som bor på Torpet i en konkurranse.

 1. Farmenveteranen Frank ankommer Torpet som førstemann. Villmannen trives alene og svir noe kjøtt på et bål til middag. Han håper det kommer en dame som kan ta seg av kjøkken og husarbeid. Men er tidligere Farmenfinalist Eunike den han håper på?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 24. september 2019
 2. Frank og Eunike trives godt i hverandres selskap når tredjemann ankommer, tidligere Farmenutfordrer, Jasdeep. Frank er uvant med andre kulturer og synes Jasdeep ser ut som han kommer fra et sirkus. Kan de to ulike mennene bli venner?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 25. september 2019
 3. Frank og Eunike trives godt i hverandres selskap når tredjemann ankommer, tidligere Farmenutfordrer, Jasdeep. Frank er uvant med andre kulturer og synes Jasdeep ser ut som han kommer fra et sirkus. Kan de to ulike mennene bli venner?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 27. september 2019
 4. Det har vært tvekamp på Farmen og de tre veteranene på Torpet får en ny deltaker. Frank er urolig over den nye beboeren og liker dårlig at de nå er blitt fire på den lille husmannsplassen. Og snart må en av dem møte nykommeren i duell.

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 29. september 2019
 5. Frank liker dårlig at de nå er fire på gården og sliter med å venne seg til nykommeren. Men den nye beboeren trives godt, selv om det er tungt å håndtere smertene etter tvekampen på Farmen. Snart er det klart for duell og noen alvorlige avgjørelser må tas.

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 1. oktober 2019
 6. Frank er irritert på hanen på gården og truer med å ta livet av den, mens Eunike og Jasdeep kjemper for å holde hanen i live. Så er det klart for besøk av det lokale menighetsrådet. Klarer trioen på Torpet å oppføre seg når de skal servere kaffe og tebrød til gjestene?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 2. oktober 2019
 7. Eunike bestemmer seg for å fortelle Frank at hun er lesbisk, men Frank får sjokk og vil ikke tro på henne. Trioen på Torpet har fått en rekke forefallende oppgaver de skal løse, men det meste er skeivt og dårlig bygget. Og snart kommer Mentor…

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 4. oktober 2019
 8. Jasdeep vil vise de to andre at han duger til arbeid på Torpet og prøver å sette sammen en port. Men når Mentor dukker opp er det ikke mye som imponerer, og da velger Frank å gi Jasdeep skylda for alt som har gått galt. Vennskapet mellom Jasdeep og Frank får en knekk - og akkurat da er en ny deltaker på vei etter tvekamp på Farmen…

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 6. oktober 2019
 9. Frank prøver å få Eunike til å vaske klærne sine, men får i stedet opplæring mot sin vilje. Det blir høy temperatur på Torpet når Frank, Eunike og Jasdeep diskuterer hvem av dem som snart skal møte nykommeren fra Farmen til duell. Til slutt legger Frank en plan for å bli kvitt en brysom motstander. Får han det til?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 8. oktober 2019
 10. Frank og den nye Torpet-beboeren rotter seg sammen. De har holder Jasdeep våken hele natten i håp om at han skal trekke seg eller gå i kamp. Men Jasdeep lar seg ikke vippe av pinnen så lett. Etter en bitter krangel må den ene av «kamphanene» gi seg. Er det Frank eller Jasdeep som får viljen sin?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 9. oktober 2019
 11. Etter flere dramatiske døgn på Torpet er de bare tre beboere igjen. Eunike håper på forsoning og bedre stemning, men den bitre striden har satt varige spor. Frank bestemmer seg for å fryse ut Jasdeep. Er det mulig å redde vennskapet mellom de tre?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 11. oktober 2019
 12. På Torpet har en overraskende brev satt tilværelsen fullstendig på hodet. Samtidig har hanen blitt alvorlig skadet og Eunike må ta en tung beslutning. Straks kommer en ny deltaker fra Farmen, og Frank lover å oppføre seg skikkelig mot den nye beboeren. Men kommer han til å holde løftet?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 13. oktober 2019
 13. Frank har bestemt seg for fryse ut den nye beboeren, men Eunike vil ikke ha mer dårlig stemning på Torpet. Hun prøver å beskytte nykommeren, som blir både redd og stresset av Frank. Men Eunike finner på noe som skal få det ferske Torpet-medlemmet til å trives. Lykkes hun med å få den nye beboeren til å bli?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 15. oktober 2019
 14. Trioen på Torpet får et uventet oppdrag. De skal lage en teaterforestilling for barna i den lokale søndagsskolen. De to hedningene Eunike og Frank tar helt av og bestemmer at Frank skal spille selveste Jesus.

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 16. oktober 2019
 15. Stine er endelig blitt tatt opp i den lille Torpet-familien. Frank og Eunike ser på henne som sin egen datter. Men Stine forsyner seg grovt av maten de har og snart tømmes lagrene.

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 18. oktober 2019
 16. På Torpet venter trioen på en ny deltaker fra Farmen. Stine gleder seg veldig til å treffe igjen en av de gode vennene sine på hovedgården. Hun sminker og pynter seg for den nye gjesten, mens Frank og Eunike bestemmer seg for å gjemme alle godsakene. For de vil ikke at nykommeren skal trives så godt og ønske å bli værende på Torpet

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 20. oktober 2019
 17. De tre på Torpet ventet forgjeves på ny deltaker etter tvekampen på Farmen. Men i dag dukker det opp en ny mannlig beboer som setter Torpet på hodet. Frank får umiddelbart en ny kamerat, og damene på gården blir skjøvet ut på sidelinjen. Går det mot splittelse på Torpet?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 22. oktober 2019
 18. Det er klart for duell på Torpet. Frank og Eunike vil begge møte Terje til kamp og klarer ikke å bli enige. Samtidig legger Frank og Terje en plan for å lure damene. Hvem må reise hjem fra Torpet?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 23. oktober 2019
 19. Igjen er de bare tre på Torpet og harmonien er tilsynelatende tilbake. Men Frank er skuffet over å ha mistet nok en kamerat og prøver å lage litt misnøye for de to damene. Så får trioen et morsomt oppdrag som krever alles innsats. Klarer Eunike å lokke frem smilet hos Frank igjen?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 25. oktober 2019
 20. Det spisser seg til på Torpet når Stine innser at det ikke er lenge igjen til finalen. Nå er hun redd for å bli slått ut i duell og får Frank til å hjelpe seg med å øve på de ulike grenene. De tre har blitt en veldig sammensveiset trollfamilie og da passer det dårlig at det kommer en ny deltaker fra Farmen…

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 27. oktober 2019
 21. På Torpet tar den nye deltageren stor plass og blander seg inn i rutinene de tre andre har. Nå er tiden kommet for dameduell. De to har egentlig en hemmelig avtale, men kommer de til å gjøre som de er blitt enige om?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 29. oktober 2019
 22. På Torpet har de akkurat blitt tre beboere igjen når det plutselig banker på døra. Nok en deltaker ankommer, og snur tilværelsen på hodet. Alle planene trioen har lagt for å komme seg til finalen står plutselig på spill.

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 30. oktober 2019
 23. Det er klart for Torpets første duell! Etter at deltakere har trukket seg en etter en må Eunike i kamp mot den uventede utfordreren. Frank er klar på at dersom Eunike taper så reiser også han. Kan Torpet-trioen overleve denne utfordringen?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 1. november 2019
 24. Trioen på Torpet får en overnattingsgjest av det prektige slaget. Klarer Frank å oppføre seg når det avkreves bordbønn og salmesang? Samtidig er en ny tvekamp i gang på Farmen. Snart er de atter en gang fire beboere på Torpet.

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 3. november 2019
 25. På Torpet gjør den nye deltageren sitt beste for å bli likt av Frank og Eunike. Stine frykter at den nye beboeren skal ta hennes plass og går i hardtrening for å slå henne ut. Stine forteller de andre at målet hennes er å komme tilbake til Farmen, ikke å kose seg på Torpet. Hvordan tar Frank og Eunike det?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 5. november 2019
 26. Det er klar for en ny duell på Torpet når Ingebjørg skal møte Stine for andre gang. På Farmen ble Stine slått ut av Ingebjørg, men nå vil hun ta revansj. Klarer Stine å lykkes i kamp denne gangen? Samtidig blir Frank helt satt ut av å ha så mange kvinnekropper rundt seg...

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 6. november 2019
 27. Trioen på Torpet har bedagelige dager, men Eunike er redd det derfor blir lite goder å få når mentor kommer på besøk. Hun setter i gang som prosjektleder for å bygge en drivhus på gården, men blir irritert over at en av de andre blander seg hele tiden. Stemningen tilspisser seg og det blir ikke lett å dele på det lille de får fra mentor denne gangen…

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 8. november 2019
 28. De tre på Torpet har vært borte fra familiene sine i sju uker. Savnet etter deres kjære er stort når de får etterlengtede brev hjemmefra. Men Frank nekter å lese sine brev og kaster dem på bålet. Samtidig er det tvekamp inne på Farmen-gården og tre blir fire igjen...

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 10. november 2019
 29. Frank er lykkelig over igjen å ha fått en kamerat på Torpet. Mannfolka finner hverandre raskt og setter i gang å lage dusj sammen. Eunike er ikke like glad for at det har kommet en mann som kan bli farlig i en duell. Hvem må ta kampen og risikere å måtte reise hjem rett før finalen?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 12. november 2019
 30. Det er klart for duell på Torpet. Med bare dager igjen til finalen blir det en viktig kamp for de to involverte. Så kommer mentor til gården for en siste titt på prosjektene de har holdt på med gjennom alle ukene. Han har en overraskelse til de tre gjenværende på Torpet!

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 13. november 2019
 31. På Torpet våkner trioen etter en fuktig tur til Markedet. Det er ikke like lett å huske alt som skjedde der. Samtidig er den siste deltakeren fra Farmen på vei til Torpet etter tvekamp. Er det fare for at Eunike, Frank og Ingebjørg blir splittet rett før finalen? Hvem skal få kjempe om å komme inn på Farmen?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 17. november 2019
 32. Der er endelig klart for den store finalen på Torpet. Tre deltakere står igjen og kjemper om en plass inne på Farmen. Hvem av dem skal stå igjen som vinner etter den krevende kunnskapskonkurransen?

  Tilgjengelig til tirsdag 31. desemberPublisert 17. november 2019