Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Tigerstaden

Sesong 1 / 12 episoder

Vi følger livene til modell og blogger Linni Meister, stylist Mari Haugersveen, artist Carina Dahl og frisør og modell Therese Haugsnes. I en verden hvor man både jobber og fester hardt, er det ikke bestandig lett å vite hvem som er ens virkelige venner.

 1. I dokusåpens første episode blir vi kjent med blogger og modell Linni Meister, stylist Mari Haugersveen, artist Carina Dahl og frisør og stylist Therese Haugsnes. De er alle unge og ambisiøse jenter på jakt etter suksess og kjærlighet i storbyen.

  Publisert 30. september 2012
 2. Forholdet mellom Mari og Therese er anspent ettersom de begge har vært sammen med samme mann. Men nysingle Therese får mer å tenke på da hun møter den kjekke undertøysmodellen Martin, som ikke legger skjul på at han liker henne. Dagen derpå blir Mari stressa da hun forstår at Linni har snakket med Therese om hva hun fortalte henne.

  Publisert 7. oktober 2012
 3. Therese får endelig vite sannheten fra ekskjæresten Stig Kjos om at han har datet Mari. Mens Carina og Mari går på byen og kysser hverandre til inntekt for et godt formål, gjør nervøse Linni stor suksess på en homsebar.

  Publisert 14. oktober 2012
 4. Linni og Carina skal opptre på hvert sitt russeshow, og oppdager snart hvor klåfingrete russegutter kan være.

  Publisert 21. oktober 2012
 5. I kveldens episode møtes Therese Haugsnes og undertøysmodellen Martin igjen. Hun skal style ham på en svært avkledd fotoshoot, og ender til slutt selv foran kamera sammen med ham. Linni Meister og Mari Haugersveen er også på en fotojobb sammen. Mari styler Linni til et bilde for et spritmerke, og de ender begge opp med å smake litt for mye på varene.

  Publisert 28. oktober 2012
 6. I denne ukas episode flytter Linni Meister inn i sin nye leilighet og får det ekstra gøy på jobb da hun skal gjøre en fotoshoot sammen med Thereses flørt, Martin og to andre avkledde muskelbunter. Carina Dahl finner tonen med en kjekkas fra Trøndelag, og får enda en grunn til å bli i Oslo.

  Publisert 4. november 2012
 7. Mari Haugersveen og Petter Pilgaard går fra hverandre. Linni får store kjole-problemer på en viktig TV-innspilling, og jentene blir lurt trill rundt under en viktig TV-innspilling.

  Publisert 11. november 2012
 8. I denne episoden er det duket for åpningen av Therese Haugersveens nye frisørsalong. Men Linni Meister og Mari Haugersveen føler seg oversett på festen, siden hun ikke vil introdusere dem for sin nye flamme.

  Publisert 18. november 2012
 9. I denne episoden skal Mari Haugersveen være brudepike i vennen Ronnie Ottems store kjendisbryllup. Bruddet med Petter Pilgaard er fremdeles ferskt, men Mari går likevel med på å dra i bryllupet sammen med ham. Linni Meister og Carina Dahl synes ikke dette er noen god idé.

  Publisert 25. november 2012
 10. Carina holder jentefest for Mari, og jentene blir invitert til photoshoot for magasinet FHM i Danmark.

  Publisert 2. desember 2012
 11. I denne episoden tar Linni Meister, Carina Dahl og Mari Haugersveen turen til København for å ta bilder til en stor fotoserie til mannebladet FHM. Therese har valgt å bli hjemme, og jentene blir ikke glade da de oppdager hva hun skriver om dem på bloggen sin.

  Publisert 9. desember 2012
 12. I denne episoden koser Carina Dahl, Linni Meister og Mari Haugersveen seg i Tivoli i København, og to av dem kommer med hver sin store avsløring. På årets store motefest hjemme i Oslo er det duket for et oppgjør da jentene fra FHM-fotoshooten konfronterer Therese Haugsnes med hva hun skrev om dem på bloggen sin.

  Publisert 16. desember 2012