Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Sykt Perfekt

Sesong 1 / 6 episoder

Norske jenter har bedre karakterer enn noensinne, bruker mindre rus og er mer pliktoppfyllende enn før. Men aldri har de slitt mer med prestasjonspress, stress og psykiske plager. I «Sykt perfekt» forteller syv jenter hvordan de egentlig har det.

 1. I dokumentarserien «Sykt Perfekt» får vi gjennom seks episoder bli kjent med syv norske jenter i alderen 15-23 år som alle ønsker å vise hvordan det virkelig er å være ung i dag. Jentene byr på sine egne historier; nakent og ærlig.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 13. januar 2016
 2. Martine snakker om hva begrepet lykke betyr for henne. Raja vurderer neseoperasjon. Camilla deler sine erfaringer med panikkangst og Thea som har sosial angst skal trosse frykten å gå inn på et kjøpesenter for første gang.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 20. januar 2016
 3. Raija som har tvangstanker rundt det perfekte utseende og Camilla som sliter med panikkangst prøver ut psykolog og relasjonsterapi. Vi får være med under behandling. Thea, som sliter med sosial angst, har sin siste dag hos BUP. Hva er målet ditt nå da, spør Theas mor og dette setter i gang en diskusjon mellom mor og datter.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 27. januar 2016
 4. Vi møter Tringa som slites mellom å være ung troende muslim og passe inn i den norske ungdomskulturen. Henriette er bare 15 år men kjenner allerede sterkt press på å ha toppkarakter og se bra ut. Jeanett stresset så mye i alle retninger for å være flink pike at hun fikk epilepsi og Thea som sliter med sosial angst prøver ut en time hos en Coach.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 3. februar 2016
 5. Tringa ble sett for en dag av medelevene da hun på skoleballet ble kåret til "Ballets kjole". De andre tre årene på ungdomskolen hadde hun ingen venner. Henriette hater å prøve klær og har med mamma i butikken. Jeanett som har stresset på seg epilepsi skal ha flere eksamener på rad. Hun er livredd for å få et anfall.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 10. februar 2016
 6. Jeanett kommer opp i muntlig eksamen men er ikke frisk. Tringa må ta egne valg men sliter med brødrenes forventninger. Det er sommer og Henriette har problemer med å bli med på stranden etter flere års mobbing på grunn av vekten sin.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 17. februar 2016