Laster...
1. Vil bli «Norges tøffeste kjendis»
Sesong 4

Skavlan

Sesong 4 / 3 episoder

«Skavlan» er Skandinavias største talkshow og byr på sterke historier og spennende intervjuer med norske og internasjonale gjester. Programleder Fredrik Skavlan vant Gullruten 2010 i klassen beste mannlige programleder, og programmet ble kåret til beste underholdningsprogram under Gullruten 2016.

  1. Jon Almaas er klar for «71° nord». Mordet på en av Midtøstens mest fremstående journalister, Jamal Khashoggi, sjokkerte en hel verden. Møt hans forlovede Hatice Cengiz. I tillegg kommer Jonatan Unge som i fjor ble kåret til Sveriges morsomste mann, sammen med moren, Expressen-journalisten Cecilia Hagen. Den danske skuespilleren Claes Bang er aktuell som grev Dracula, og Grammisnominerte Amason står på scenen med låten «Reach Out More».

    Publisert 11. januar 2020
  2. Den nye Hamilton, Jakob Oftebro, besøker «SKAVLAN», og en tidligere pastor i "Kristi brud"-menigheten i Knutby, Emma Gembäck, skal fortelle alt. Medlemmer i menigheten der drap ble begått i Guds navn, er igjen trukket for retten, deriblant Emmas ektemann. Den svenske komikeren Henrik Schyffert har underholdt svensker i tre tiår. Nå er han klar med forestillingen Art, som handler om mannlig vennskap.

    Publisert 18. januar 2020
  3. «Skavlan» er Skandinavias største talkshow og byr på sterke historier og spennende intervjuer med norske og internasjonale gjester. Programleder Fredrik Skavlan vant Gullruten 2010 i klassen beste mannlige programleder, og programmet ble kåret til beste underholdningsprogram under Gullruten 2016.

    Blir tilgjengelig 25. januar 2020 kl. 03:00