Laster...
Skavlan møter Ada Hegerberg
Sesong 2

Skavlan

Sesong 2 / 19 episoder

«Skavlan» er Skandinavias største talkshow og byr på sterke historier og spennende intervjuer med norske og internasjonale gjester. Programleder Fredrik Skavlan vant Gullruten 2010 i klassen beste mannlige programleder, og programmet ble kåret til beste underholdningsprogram under Gullruten 2016.

 1. Gullball-vinner Ada Hegerberg (23) tar bladet fra munnen i samtale med Fredrik Skavlan og snakker ut om konflikten med landslaget, primadonna-beskyldningene og valget hun måtte ta i 2016.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 11. januar 2019
 2. Ada Hegerberg er blant kveldens gjester. Det er også forfatter og komiker Jonas Gardell. I tillegg kommer 106 år gamle Dagny Carlsson og den bokaktuelle psykiateren Anders Hansen.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 11. januar 2019
 3. Klimaforkjemper Greta Tunberg (16) har fått skolebarn verden over til å streike for miljøet. Og så kommer den evige optimisten Finn Schjøll, borgerrettighetskjempen Jesse Jackson, og Malin Stenberg - verdens første kvinne som har født et barn etter å ha fått transplantert inn en livmor.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 18. januar 2019
 4. Tekno-gründeren Are Traasdahl tok sin familie med på en 14 måneder lang reise jorden rund, artisten Pernilla Wahlgren og datter Bianca Ingrosso er blitt superstjerner med reality-serien «Wahlgrens Värld» og Oslo-artisten Emilie Nicolas skal fremføre hiten «Feel Fine». I tillegg kommer den finske kampsport-instruktøren Tiina Jauhiainen. Hun og prinsesse Latifa av Dubai forsøkte å flykte fra Dubai.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 25. januar 2019
 5. Artisten Hozier fikk sitt store gjennombrudd med gigant-hiten «Take Me To Church». Nå er iren med den helt spesielle stemmen straks klar med sitt andre album, og har tatt turen til Skavlans London-studio for å spille og gi et intervju.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 1. februar 2019
 6. Skuespiller Pia Tjelta er aktuell som knallhard action-heltinne i Viaplays nye serie «Hidden». Artisten Hozier fikk sitt store gjennombrudd med gigant-hiten «Take Me To Church». Talkshowverten Sir Michael Parkinson er Fredriks forbilde. De møtes hos Skavlan.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 1. februar 2019
 7. Astrid S har lagt et fantastisk 2018 bak seg, og har nådd utrolige en milliard avspillinger av musikken sin. Nå er hun klar med ny musikk, og denne uken gjester hun Skavlans musikk-scene hvor hun fremfører låtene «Someone New» og «Closer».

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 8. februar 2019
 8. I dette programmet får Skavlan besøk av artisten Astrid S som har lagt et fantastisk år bak seg, Colin Nutley, regissøren bak Ängalgård-filmene, og Anna Rosling Rönningslund, forfatteren bak den kritikerroste boken "Factfullness".

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 8. februar 2019
 9. «The 1975» regnes som et av de mest spennende bandene i britisk pop for tiden. Og selv om frontfiguren Matty Healy kaller seg et veldig dårlig forbilde, har «The 1975» en dedikert og stadig voksende fanskare. Matthew Healy er kjent for å gi meget åpenhjertige intervjuer, og i tillegg skal bandet fremføre ny musikk fra Skavlans musikkscene i London.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 15. februar 2019
 10. Norsk-svenske Ebba Busch Thor er leder for Kristdemokratene, og en overraksende populær partileder i det ellers så kaotiske svenske politiske landskapet. Øvrige gjester er danseren Michaela Deprince som har en historie som minner om Billy Elliots, den karismatiske trenerlegenden Wolfgang Pichler og bandet «The 1975».

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 15. februar 2019
 11. «Liv» fra Tysfjord-saken snakker for første gang ut på TV. Journalisten James Bloodworth har gått undercover hos lavprisselskaper som Uber og Amazon, for å se på hvem som betaler prisen for at varene og tjenestene deres er billige. I tillegg kommer fotballspilleren Victor Nilsson Lindelöf, bloggeren Maja Nilsson Lindelöf, hockey-legenden Börje Salming og artisten Mabel.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 22. februar 2019
 12. Den norske og den svenske landslagstreneren lader opp til EM-kvalifisering. Komikerne Hege Schøyen og Cess Steinmann Neess er aktuell med ny forestilling. Operasanger og skuespiller Marianne Mörck og danseband-legendene Sven-Ingvars kommer også til Skavlan.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 1. mars 2019
 13. Den finske samfunnsdebattanten Sanna Sarromaa skriver bok om skilsmisse. Salvador Sobral vant Eurovision Song Contest i 2017, men tiden etterpå ble dramatisk for den populære artisten. Den britiske legen Dr Rangan Chatterjee vil endre vårt syn på hva helse er. Komikerparet Jesper Rönndahl og Marie Agerhäll har gjort furore i Sverige med tv-serien «Dips» og rapperen Anderson .Paak stiller på Skavlans musikk-scene med hit-låta «Tints».

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 8. mars 2019
 14. Komiker Stephen Merchant er kanskje mest kjent for sitt samarbeid med Ricky Gervais og serier som The Office og An Idiot Abroad. Det er gått 40 år siden den amerikanske pastoren Jim Jones fikk over 900 sektmedlemmer til å begå kollektivt selvmord i Jonestown. En som lyktes å flykte er Leslie Wagner-Wilson. Sheku Kanneh-Mason er cellisten som slo gjennom foran en hel verdan da han spilte under Prins Harry og Meghan Markles bryllup.

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 15. mars 2019
 15. Aurora gir et åpenhjertig intervju der hun blant annet forteller om at hun bærer på mange sorger, og at hun har skrevet to låter til et album som skal utgis etter at hun er død. Hun gjør også en spesiell versjon av låta «Animal»

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 22. mars 2019
 16. Aurora gir et meget åpnehjertig intevju, og gjør en spesiell versjon av låta «Animal». Professor Matthew Walker snakker om hvorfor separate soverom er bra for samlivet, og hvor mye vi faktisk bør sove. Sveriges Eurovision-håp John Lundvik er også med i ukens Skavlan. Caitlin Moran er blant Englands mest kjente forfattere og feminister, og stod bak «Kunsten å være kvinne».

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 22. mars 2019
 17. Prinsesse Märtha Louise har lagt ned engleskolen, og i stedet startet et samarbeid med den amerikanske sjamanen Shaman Durek. Det finske dirigentfenomenet Klaus Mäkelä er bare 23 år gammal men allerede en superstjerne. Komikeren, forfatteren og tv-personligheten Fredrik Lindström kommer for å snakke om fornuft og følelser. Sara Danius som ble tvunget til å gå av som leder for meetoo-rammede Svenske Akademien, forteller om det siste tøffe året. Miriam Bryant er en svensk sanger og låtskriver. I helgen slipper hun sitt nye album «Du Med Dig».

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 29. mars 2019
 18. Aurora er aktuell med den nye låten «The Seed» som slippes 5. april. Hør henne fremføre låten på «Skavlan» her!

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 5. april 2019
 19. Sveriges skistjerne Stina Nilsson gjorde et overraskende comeback i VM etter en lårskade tidligere i år. Sangbok-aktuelle Helene Bøksle har i en årrekke rørt nordmenn til tårer med sin helt spesielle sangstemme, og nå forteller hun en sterk historie fra sin egen barndom. Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen kommer på besøk, og det sammen gjør den tidligere elitesoldaten Ant Middletonon. Den svenske popstjernen Veronica Maggio fremfører sin helt nye singel «Kurt Cobain».

  Tilgjengelig til 13. september 2028Publisert 5. april 2019