Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Saritas krukke

Sesong 1 / 5 episoder

Den norsk-indiske kokken Sarita Sepjhal tar oss med til India og en reise i indisk mattradisjon og kultur. Sarita viser oss kjente indiske reisemål med hovedvekt på mat, men også hvordan du selv enkelt kan lage indisk mat.

 1. Den norsk-indiske kokken Sarita besøker en familie som virkelig kan lage god indisk mat. Det passer godt for Sarita, som alltid er på jakt etter gode smaker og inspirasjon. Sarita lager to typer chutnyer, raita og lassi, men vil det falle i smak hos de lokale damene?

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 28. oktober 2013
 2. Den norsk-indiske kokken Sarita Sepjhal tar oss med til India og en reise i indisk mattradisjon og kultur. Sarita viser oss kjente indiske reisemål med hovedvekt på mat, men også hvordan du selv enkelt kan lage indisk mat.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 4. november 2013
 3. Den norsk-indiske kokken Sarita Sepjhal tar oss med til India og en reise i indisk mattradisjon og kultur. Sarita viser oss kjente indiske reisemål med hovedvekt på mat, men også hvordan du selv enkelt kan lage indisk mat.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 11. november 2013
 4. Den norsk-indiske kokken Sarita Sepjhal tar oss med til India og en reise i indisk mattradisjon og kultur. Sarita viser oss kjente indiske reisemål med hovedvekt på mat, men også hvordan du selv enkelt kan lage indisk mat.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 18. november 2013
 5. Den norsk-indiske kokken Sarita Sepjhal tar oss med til India og en reise i indisk mattradisjon og kultur. Sarita viser oss kjente indiske reisemål med hovedvekt på mat, men også hvordan du selv enkelt kan lage indisk mat.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 25. november 2013