Laster...
1. Solveig Kloppen gir Morten programledertips
Sesong 1

Reisen til Love Island

Sesong 1 / 5 episoder

I Reisen til Love Island følger vi programleder Morten Hegseth i hans forberedelser til jobben som venter når han skal lede vinterens storsatsing Love Island.

 1. Morten har aldri ledet et så stort program før som «Love Island», og nå som han skal bli TV 2- programleder trenger han tips og råd. Derfor besøker han TV 2-dronningen, og hans store forbilde, Solveig Kloppen under Semifinalene til Norske Talenter. Vi blir med når Morten får komme bak kulissene og oppleve stemningen rett før en så stor live-sending. Solveig Kloppen gir Morten flere gode tips som han kan ta med seg videre til «Love Island».

  Publisert 26. desember 2019
 2. Vi blir med Morten når han endelig skal gjøre noe han har tenkt på lenge, nemlig å tatovere sleeve. Det er en lang og smertefull prosess å tatovere hele armen, men Morten har alltid drømt om å være han fyren med den flotte armen. Nå som han skal lede et så stort program, er han villig til å bite tennene sammen. Han er ikke helt sikkert på hvilket motiv som skal pryde armen, men en ting er klart: Morten vil ha «Love Island»-logoen på kroppen!

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 27. desember 2019
 3. En av de viktigste oppgavene med å lage et program som «Love Island», er å finne deltakerne. Vi får et innblikk i castingprossessen, og Morten møter Carina Dahl som har hjulpet til med å finne deltakere til årets sesong. De tar turen til et treningsstudio hvor Morten får prøve seg på oppsøkende casting. I tillegg besøker Morten Oda, som får vite at hun er plukket ut til å være med på «Love Island».

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 30. desember 2019
 4. Det er mange forberedelser som skal gjøres før innspillingen av «Love Island» starter. En runde hos stylisten for å se på klær, og en promoinnspilling ute, midt på vinteren, kun iført shorts og skjorte er bare noe av hva Morten må gjøre før han kan dra av gårde til Argentina. Vi blir også med når Morten tar en siste treningsøkt hos det han mener er Trondheims strengeste PT, før avreise.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 3. januar 2020
 5. I den siste episoden i denne serien blir vi med Morten hjem til Trøndelag, hvor han besøker moren sin, Elisabeth, og snakker litt om hvordan det blir å være så lenge borte fra familien. Morten går også igjennom klesskapet, og begynner den vanskelige pakkinga for å finne ut hva han skal ta med seg til Argentina.

  Publisert 4. januar 2020