Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Redesign

Sesong 1 / 10 episoder

To designteam skal med null kroner i budsjett konkurrere om å innrede det flotteste rommet.

 1. En huseier viser programleder Marthe Skappel et rom som trenger fornyelse. Hun kaller inn to designteam som får se rommet og som får tildelt et par stikkord av Marthe. Deretter setter de i gang med å lage hver sitt konsept som de tror de som bor der kan like.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 27. april 2014
 2. I ukens utfordring møter ekspertene programleder og dj Marianne Jemtegård. Hun ønsker en glamorøs og klassisk stil til stuen sin. Marianne er glad i gull og kobber og Ingrid bestemmer seg derfor for å utfordre henne med en svart og kobberfarget sofa.Camilla, Philipp og Mikkel får en umiddelbar ide om å bygge om et flygel til en sofa.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 4. mai 2014
 3. Øyvind er langt nede etter to sure tap og klarer ikke helt å holde humøret oppe. Kenneth må til slutt ta tak og stramme Øyvind opp, for de kan ikke tape denne gangen også. Ingrid, Øyvind og Kenneth ønsker å lage en Moulin Rouge-aktig stemning i hele rommet og ender opp med et gigantisk barbord til kollektivet. Får Ingrid og Kenneth Øyvind opp igjen slik at laget drar i samme retning og har muligheten til å vinne ukens utfordring?

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 11. mai 2014
 4. Ukens utfordring er å innrede et rom i en "harry" stil. Da ingen av ekspertene kjenner seg igjen i den stilen virker oppgaven svært vanskelig. Mens det ene laget satser på å lage mange små harry lamper satser det andre laget på at et skikkelig rockekonsept kan vinne frem.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 18. mai 2014
 5. I ukens utfordring drar de hjem til Mariann Thomassen og skal innrede hennes lille arbeidsrom.Både Mikkel og Kenneth er frustrerte på sine respektive lag, da ingen av dem får igjennom sine ideer.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 25. mai 2014
 6. Utfordringen for ekspertene i ukens episode er å innrede et barnerom for Maja på snart 4 år.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 1. juni 2014
 7. Ukens utfordring er en stue som ingen av ekspertene helt skjønner hva de skal gjøre med. Ingrid velger å lage en 4 meter lang sofa, til Kenneths forferdelse. Det betyr at hun igjen må sitte å sy putetrekk i det uendelige. Vil familien synes det er kult med en så stor sofa? Philipp, Camilla, Mikkel velger å bruke en gammel bordplate med lys i som rosett i taket. Vil de kunne vinne parets gunst med en helt unik taklampe?

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 8. juni 2014
 8. Ukens utfordring er stuen/spisestuen til et par på Grünerløkka. Igjen ønsker Ingrid å lage sofa og sitter ut i de små nattetimer og syr puter. Philipp har endelig funnet badekaret han så lenge har letet etter og kapper det i to og lager en badekarstol. Resten av møblene lager de kun av musikkinstrumenter. Vil paret velge en skreddersydd sofa av Ingrid, eller blir de sjarmert av badekarstolen til Philipp?

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 15. juni 2014
 9. To designteam skal konkurrere om å få innrede et rom. Med null kroner i budsjett skal de lage et konsept hver, så de finner brukte ting på blant annet gjenvinningssentraler og finn.no som de bruker til å skape flotte designermøbler. Programleder: Marthe Skappel.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 22. juni 2014
 10. Ukens og sesongens siste utfordring er en stor og flott spisestue med et enormt maleri av en indianer på veggen.Ingrid, Øyvind og Kenneth ønsker å lage et stort flott rektangulært bord av messing og eik. I tillegg finner Øyvind betongpulver som gir han mulighet til å støpe en spesiallaget sjenk. Camilla, Philipp og Mikkel ønsker å lage et stort rundt bord der alle kan samles rundt "leirbålet". Valget til eierne blir dermed mellom et stort flott rundt bord, eller et rektangulært bord av tre og metall.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 29. juni 2014