Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Rastløs

Sesong 1 / 5 episoder

I Rastløs møter vi fem av Norges største ekstremsportutøvere. De lever av å dra verden rundt for å drive med sporten sin.

 1. I Rastløs møter vi fem av Norges største ekstremsportutøvere. De lever av å dra verden rundt for å drive med sporten sin. I første episode møter vi snowboarderen Gjermund Bråten fra Hallingdal.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 5. januar 2015
 2. FMX- stjerna Andre Villa fra den beryktede motorsportfamilien Villa flyttet fra Vågå til Spania for å bli proff. Vi følger han gjennom gleder og nedturer og får se noen vanvittige bilder fra hans karriere.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 6. januar 2015
 3. Vi er med en av verdens beste frikjørere, Pia Gundersen på ekspedisjon til Kamchatka og får oppleve den ville og vakre naturen i Kamchatka når Pia utfordrer gigantiske fjellene hvor hun vil kjøre sitt livs farligste løype.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 7. januar 2015
 4. Tom Erik Heimen er småbarnsfar med vanlig jobb og en uvanlig fritidssyssel. Han er nemlig en av verdens beste basehoppere. Vi blir med på jakten på "the perfect flight". Tom Erik på en ekspedisjon der han skal prøve å gjøre et første hopp ned fra det berømte klatrefjellet Austboten tind i Jotunheimen.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 8. januar 2015
 5. Den kjente freestyle kjøreren PC Fosse viser storhet når han vil gi tilbake litt til bygda Balestrand som lærte han å elske natur. Han pc etablerer nemlig en årlig internasjonal konkurranse der, og det får hele bygda til å digge han.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 9. januar 2015