1. Belgia
Sesong 1

På hjul med Dag Otto

Sesong 1 / 8 episoder

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård reiser gjennom åtte land på sykkel. Her møter de norske kjendiser og kjente syklister, samtidig som de blir bedre kjent med sykkelkulturen i landet de besøker.

 1. 1. Belgia

  45 min

  Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård har reist gjennom åtte land på sykkel. Her har de møtt norske kjendiser og kjente syklister, og blitt kjent med sykkelkulturen i landet de besøker. Første sykkeltur er i Belgia, hvor møtet med ex-proffsyklist Eddy Merckx blir et stort høydepunkt.

  Publisert 1. april 2010
 2. 2. Sveits

  45 min

  Berg og dalbane i Alpene, utforkjøring i stupbratte bakker, jodlekurs og Dag Ottos kokkekunnskaper er bare noe av det gjestene Morten Ramm og Odd-Magnus Williamson får oppleve i Sveits.

  Publisert 1. april 2010
 3. 3. Italia

  45 min

  Kristian og Dag Otto har tatt turen til vakre Toscana sammen med Odd-Bjørn Hjelmeset og Ove Aunli. Og skal de se ut som italienske toppsyklister trenger de en skikkelig make-over.

  Publisert 1. april 2010
 4. Dag Otto og Kristian har tatt turen til Nederland sammen med Hallvard Flatland og Sigurd Sollien. Det blir en dramatisk tur.

  Publisert 1. april 2010
 5. 5. Spania

  45 min

  Tidligere Venstre-politiker Lars Sponheim og Stein Kåre Kristiansen, politisk redaktør i TV 2, får testet sykkelferdighetene i Spania.

  Publisert 1. april 2010
 6. Dag Otto og Kristian tester sykkelutfordringer og haggis-spisekonkurranse i England sammen med Pål Anders Ullevålseter og MOT-leder Atle Vårvik.

  Publisert 1. april 2010
 7. Erik Solér og Terje Skonseng Naudéer er gjester hos Dag Otto når Tyskland står for tur for å teste terrengsykling. Det blir og et besøk hos sykkelfantasten Ingvar Ambjørnsen.

  Publisert 1. april 2010
 8. Sykkelfantastene Trond Espen Seim og Anders Baasmo Christiansen har mast seg til å være med Dag Otto en gang til på tur - denne gang sammen med skuespillerkollega Ingrid Bolsø Berdal.Nå handler det om Tour de France.

  Publisert 1. april 2010