Laster...
7. Block and Tackle
Sesong 7

Ødemarkens menn

Sesong 7 / 10 episoder

Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

 1. Tom må reise ut i feltet på en redningsaskjon, og i den ekstremt lange kuldeperioden sliter Morgan og Margaret med å finne ferskt vann, mens Eustace går for en risikabel løsning i et forsøk på å kjøpe naboens eiendom.

  Tilgjengelig til tirsdag 10. desemberPublisert 10. juni 2019
 2. Eustace kjemper mot et beist for å kunne få en bonus med hjem. Jakes team ender opp hengende på kanten av en klippe i jakten på en løve, og Mike må slåss for å overleve.

  Tilgjengelig til onsdag 11. desemberPublisert 11. juni 2019
 3. Morgan har en ny flytime, denne gang over fjelltoppene. Eustace avslutter tømmerjobbingen, og Jason tar med datteren på jakt for første gang.

  Tilgjengelig til torsdag 12. desemberPublisert 12. juni 2019
 4. Snøsmelting midtvinters truer med å ødelegge sesongen for Tom. Eustace overvinner tyngdekraften for å sikre at vannet fortsatt renner hjemme, og Mike håver inn på et merkelig funn.

  Tilgjengelig til lørdag 14. desemberPublisert 14. juni 2019
 5. Morgan og Margaret gjør et gjennombrudd. Mike kjemper i Kodiak-bjørnens viktigste fjell, og Jake nedlegger et par rovdyr.

  Tilgjengelig til lørdag 14. desemberPublisert 14. juni 2019
 6. Jason lager en vikingøks som kan gi nytt liv til forretningen hans. En massiv, ukelang storm tar knekken på Morgans eiendom, og Mike er på offensiven for den årlige begivenheten der Kodiak-bjørnene våkner av dvalen.

  Tilgjengelig til tirsdag 17. desemberPublisert 17. juni 2019
 7. En massiv midtvinterstorm raser gjennom Alaska. Morgan og Margaret jobber på spreng for å bli ferdige før snøen treffer. Tom jobber med å bygge opp igjen det som ble ødelagt.

  Tilgjengelig til onsdag 18. desemberPublisert 18. juni 2019
 8. Morgans store dag går i vasken når flyet hans havarerer. Mike tar en suppleringstur til andre siden av vannet, og Jakes hunder jakter to løver med enorm fart.

  Tilgjengelig til torsdag 19. desemberPublisert 19. juni 2019
 9. Morgan får skikkelig dårlig vær på sin første flytur til eiendommen. Mike kjemper mot iskalde strømmer og svinnende dagslys når han frakter forsyninger tilbake til hytten sin. Eustace sparker liv i møbelforretningen sin for å gjøre litt raske penger.

  Tilgjengelig til fredag 20. desemberPublisert 20. juni 2019
 10. Jason benytter muligheten og drar til sin favoritt-fiskeplass. Morgan flyr alene over de mektige toppene i Great Alaska Range for første gang. Tom kjemper i vannmassene på Kootenai River.

  Tilgjengelig til lørdag 21. desemberPublisert 21. juni 2019