1. Episode 1
Sesong 1

  Mitt Dansecrew

  Sesong 1 / 8 episoder

  1. Direkte. Åtte av Norges beste dansegrupper skal sammen med hver sin kjendis kjempe om seieren i "Mitt dansecrew." Dansecrewene består av de beste danserne i landet og ansvaret deres blir å trene opp kjendisene til å bli et fullverdig medlem.

   Publisert 9. januar 2015
  2. Åtte av Norges beste dansegrupper skal sammen med hver sin kjendis kjempe om seieren i "Mitt dansecrew." Dansecrewene består av de beste danserne i landet og ansvaret deres blir å trene opp kjendisene til å bli et fullverdig medlem.

   Publisert 16. januar 2015
  3. James Bond, Harry Potter og Matrix er tre av filmene kjendisene har valgt å danse etter når tema er film i kveld. En kjendis med dansecrew må dra hjem når seere og dommere har sagt sitt.

   Publisert 23. januar 2015
  4. "Mitt dansecrew" tar oss med tilbake til 70-tallet i kveld. Hvem som må i dansebattle når seerne og dommerne har sagt sitt gjenstår å se.

   Publisert 30. januar 2015
  5. Kjendiser og dansere har fått temaet "Jorden rundt" denne fredagen. Det blir garantert linedance, cowboyer, gardister og salsa på scenen.

   Publisert 6. februar 2015
  6. Tema for de fire gjenværende kjendisene som skal fremføre to danser hver er kjærlighet. I tillegg til at de får en utfordring fra dommerne de må løse sammen med sine dansecrew.

   Publisert 13. februar 2015
  7. Det nærmer seg finalen i "Mitt dansecrew". Kjendisene og dansecrew som står igjen etter seere og dommere sier sitt i kveld er direkte til finalen neste fredag. Kveldens tema er gamle helter. Både Elvis, Michael Jackson og Frank Sinatra skal hylles.

   Publisert 20. februar 2015
  8. Finale! Fingeren og Lisa Tønne er klar for å gi alt i finalen. Det blir spektakulær showdans, og i tillegg får begge kjendiser med crew en stor utfordring hos dommerne. Nå er det kun seerne som har makt. Her gjelder det å stemme på sine favoritter!

   Publisert 27. februar 2015