1. Episode 1
Sesong 1

Lip Sync Battle

Sesong 1 / 20 episoder

Møt norske kjendiser i en totalt uvant situasjon. På scenen iført fullt kostyme med dansere skal to profilerte personer kjempe i en duell der det gjelder å levere den mest imponerende musikalske mime-prestasjonen samt det mest underholdende sceneshowet.

 1. Møt norske kjendiser i en totalt uvant situasjon. På scenen iført fullt kostyme med dansere skal to profilerte personer kjempe i en duell der det gjelder å levere den mest imponerende musikalske mime-prestasjonen samt det mest underholdende sceneshowet. Først ut er Jenny Skavlan mot ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 4. januar 2016
 2. Jahn Ivar "Mini" Jakobsen i battle mot komiker Zahid Ali!

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 5. januar 2016
 3. Stian Blipp mimer til "La regnet øse ned" fra Tor Endresen og "Uptown Funk" fra Mark Ronson. Linnea Myhre mimer til "Kjærlighet er mer enn forelskelse" fra Gaute Ormåsen og "Slave For You" fra Britney Spears.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 6. januar 2016
 4. Katarina Flatland mimer til "Oro Jeska Beana" fra Blacksheeps mot Peter Bubresko som mimer til "Ei som deg" fra Marcus og Martinius og "Roar" fra Katy Perry.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 7. januar 2016
 5. TV 2 Humors «Lip Sync Battle» er et nytt musikkprogram hvor norske kjendiser kaster seg ut i dueller med ett mål for øyet: Blåse motstander og publikum av banen med en vanvittig opptreden – uten å synge et eneste ord.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 11. januar 2016
 6. Ektepar i duell. Stand up komiker Ørjan møter sin «Komikerfrue», Marna Haugen Burøe, til duell.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 12. januar 2016
 7. Fredrik Saroea fra Datarock møter Guri Solberg til duell.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 13. januar 2016
 8. Den populære humorduoen Adam og Tore har kommet seg ut av sofaen og inn i Lip Sync Battle-studio.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 14. januar 2016
 9. TV 2 Humors «Lip Sync Battle» er et nytt musikkprogram hvor norske kjendiser kaster seg ut i dueller med ett mål for øyet: Blåse motstander og publikum av banen med en vanvittig opptreden – uten å synge et eneste ord.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 18. januar 2016
 10. Filmregissør, kunstner og forfatter Aune Sand inntar «Lip Sync Battle»-scenen mot Else Kåss Furuseth. Else mimer til Dance With a Strangers "Everyone needs a friend" og Rihannas "Bitch better have my money", mens Aune mimer til Ole Ivars "Nei så tjukk du har blitt" og "Mom is home" av A-moe.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 19. januar 2016
 11. Artist Heine Totland går i duell mot TV3-programleder Jannecke Weeden, med Barry Whites "Can't get enough of Your love" og "Fake Your beauty" fra Bertine Zetlitz. Jannecke mimer til "Aliens" fra Ina Wroldsen og Drake sin mye omtalte hit, "Hotline Bling".

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 20. januar 2016
 12. Linni Meister har mange talenter og jern i ilden, men hvor god er hun til å lip synce? Og hvordan kommer det til å gå når hun skal møte sin kompis Omer Bhatti, som er en av landets aller beste dansere? Linni mimer til "Goldie" fra Asap Rocky og "Bounce ræva" fra Stella Mwangi. Omer mimer til Prince-låten "Kiss" og "Elektrisk" fra Marcus og Martinus.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 21. januar 2016
 13. Pål Andres Ullevålseter, kongen av ørkenrally, kaster seg ut i duell mot barnetv-onkel og musikalstjerne Kash King når det er klart for en ny runde i «Lip Sync Battle». De to satser alt på hver sin norske storslager når de skal lage et show som skal blåse motstanderen av banen. Men er det erfaring fra beinhard idrett eller timesvis med musikaler som er det beste våpenet i denne duellen?

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 25. januar 2016
 14. Er det god humor du trenger mest av for å vinne «Lip Sync Battle»? Eller er det et stort mot og null hemninger? Svaret på det får du i kveldens program når NRK-komikeren Abubakar Hussain, bedre kjent som Abu, skal i ilden mot motorcrosskjører André Villa. Andrés halsbrekkende stunts har bevist at det er lite som skremmer ham. Men holder det med bare stort mot?

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 26. januar 2016
 15. Med tilgang til et enormt rekvisittlager blir det en klissete kveld i «Lip Sync Battle»-studioet popstjerne Mira Craig møter stjernefotograf Per Heimly. Noen av 80-tallets største helter og en meget berømt «latina» får sine låter fremført på scenen når Mira og Per barker sammen i kamp om «Lip Sync Battle»-pokalen.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 27. januar 2016
 16. Snøbrettkjører og sølvvinner i OL, Ståle Sandbech, byr opp til dans når han møter modell og DJ Charlotte Thorstvedt på «Lip Sync Battle»-scenen. Det blir en hyllest både til norsk landbruk og 70-tallets musikalske helter når de to gir alt i sine shownummer. Men hvem trekker det lengste strået når det er publikums tur til å stemme?

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 28. januar 2016
 17. «Idol»-programleder og danseløve, Markus Bailey, møter Norges nye hip hop-yndling, Patrick Jørgensen til «Lip Sync»-duell. Patrick har hatt en eventyrlig reise etter at han kom på andreplass i «Norske Talenter». Det ble dog et forsmedelig tap i finalen. Med et velutviklet konkuranseinnstinkt er han nå klar for å gi alt når «Lip Sync Battle»-pokalen er innen rekkevidde.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 1. februar 2016
 18. I «Mesternes mester» har svømmer Alexander Hetland gått seirende ut. Nå er han mer enn klar for å legge tittelen som «Mimernes mester» til seiersrekken. Men også denne gangen må en veteran bekjempes før pokalen kan løftes over hodet. TV 2 Sportens Annemarta Giske er rutinert og vet å levere. Klarer hun å snappe pokalen fra verdensmesteren?

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 2. februar 2016
 19. Søskenkjærligheten slutter å blomstre når Johanne og Kristine, bedre kjent som «Jegertvillingene» inntar «Lip Sync Battle»-studioet. Ikke bare er de to vant til å konkurrere mot hverandre, de deler vanligvis det meste. Dermed blir det spennende å se om de klarer å overraske hverandre når de har dansere, kostymer og en haug rekvisitter til rådighet.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 3. februar 2016
 20. Impro-skuespiller og moromann Mikkel Niva møter MGP-vinner og tidligere NRK Super-programleder, Tooji, i sesongens siste «Lip Sync Battle». Og for en avslutning det blir når to barker sammen, den ene med en ikonisk sveis fra 90-tallet, den andre med uforglemmelige badekar-scener. Sesongens siste pokal skal deles ut og alt er lov.

  Tilgjengelig til 4. januar 2019Publisert 4. februar 2016