Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Landskampen

Sesong 1 / 8 episoder

I «Landskampen» møtes de fremste av norske og svenske vinteridrettshelter til kamp, og tar rivaliseringen mellom nasjonene til nye høyder på den greske øya Rhodos.

 1. Våre norske og svenske vinterhelter ankommer Rhodos, og går straks i konkurransemodus. Under middagen får vi vite alt om den årelange verbale fighten mellom Petter Northug og Calle Halfvarsson. Og en pinlig straff venter dagens taperlag.

  Tilgjengelig til 15. september 2029Publisert 12. september 2019
 2. Landskampen er stadig i innledende runder. Hvilket av de to lagene er best på å samarbeide? De er vant til å konkurrere én og én. Nå skal de opptre som lag. Det er fremmed. Klarer de det? Taperlaget må også denne gangen tåle en pinlig straff.

  Tilgjengelig til 24. september 2029Publisert 19. september 2019
 3. Dagens konkurranser i Landskampen foregår til vanns, i vakre St. Pauls bay. Kan vi nå se et mønster? Blir Landskampen et jevnt oppgjør? Eller stikker et av lagene i fra? Under middagen er doping et tema, og Therese Johaug snakker ut om sin dom.

  Tilgjengelig til 1. oktober 2029Publisert 26. september 2019
 4. Deltakerne får testet smertegrensen, og alle må være kjappe i hodet under press for å klare siste øvelse. Ved middagen deler de erfaringer om presset som følger med toppidrett. Tiril forteller hvorfor hun opplever at det i blant kan bli for mye.

  Tilgjengelig til 8. oktober 2029Publisert 3. oktober 2019
 5. «Landskampen» har nå passert halvveis. Kan et av lagene feste grepet? Nå er alle blitt godt kjent med hverandres sterke og svake sider. Det påvirker det taktiske spillet.

  Tilgjengelig til 13. oktober 2029Publisert 10. oktober 2019
 6. Finalen nærmer seg, og nå gjelder det å sikre seg flest mulig bonussekunder før jaktstarten som venter der. Under middagen får vi høre hvordan utøverne motiverer seg for den harde jobben som kreves. Og hva skjer når motivasjonen forsvinner?

  Tilgjengelig til 20. oktober 2029Publisert 17. oktober 2019
 7. Dagens øvelser i Landskampen gjennomføres som en gruppestafett i Rhodos by. Deltakerne får testet ferdighetene sine på helt fremmede øvelser. Under middagen er det tid for å oppsummere dagene på Rhodos, og dele høydepunkter. Episoden avsluttes med en pinlig straff til dagens taperlag.

  Tilgjengelig til 27. oktober 2029Publisert 24. oktober 2019
 8. Den store finalen! Konkurransen er delt i to. Først en serie beinharde dueller, en mot en, hvor utøverne får mulighet til å samle poeng for sitt lag. Poengene regnes om til sekunder før den avsluttende finalen inne på det antikke, 2000 år gamle stadionanlegget på Rhodos. Nå skal det avgjøres.

  Tilgjengelig til 3. november 2029Publisert 31. oktober 2019