Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Kjærlighet til alle

Sesong 1 / 13 episoder

Tre tidligere «Jakten på kjærligheten»-profiler flytter inn på en vakker gård. Her skal de møte 15 friere som de skal blinddate og leve og bo med over en periode. Det blir dating, låvedans og moro - og kanskje noen overraskelser. Alle ønsker å finne den store kjærligheten, blir det match eller ender de som single?

 1. Tre tidligere Jakten-profiler flytter inn på vakre Eidsverket gods. Her skal de møte fem friere hver i en blind date og leve og bo tett med dem over en periode. Det er duket for speed date allerede første dagen. Her kan alt skje!

  Publisert 11. november 2019
 2. Mange håpefulle friere har dukket opp for å finne kjærligheten. Sondre og Vegar prøver å følge kjærlighetscoachens tips. Og om det dukker opp noen interessante beilere for den kresne Else, gjenstår å se.

  Publisert 12. november 2019
 3. Første møte mellom de kjærlighetshungrende deltakerne går mot slutten. Har matchingen falt i smak hos frierne? Else får et uventet besøk på rommet i kveld.

  Publisert 13. november 2019
 4. Følelsene har begynt å spire, og Sondre, Vegar og Else skal ta sine første vanskelige valg.

  Publisert 18. november 2019
 5. Else og Vegars frierne står fortsatt foran et nervepirrende valg, når Else og Vegar skal ta en beslutning om hvem de vil beholde på gården. Og de heldige frierne som er igjen, skal få en ny sjanse til å imponere.

  Publisert 19. november 2019
 6. Vegars friere kniver om oppmerksomheten hans på fisketuren. Else´s beilere har fått øynene opp for nydelige Else, og vinneren av manndomsprøven kokkelerer med Else og hos Sondre fortsetter flørtingen i senga.

  Publisert 20. november 2019
 7. Temperaturen stiger på gården når Else får overraskende besøk. Sondre sliter med å fordele oppmerksomheten blant damene sine, og hører rykter om at en av frierne hans har begynt å spiller på flere hester.

  Publisert 25. november 2019
 8. Det blir dramatikk og usikkerhet blant Sondres friere. Frier Bjørn Tore, som er høyt på Elses liste, har fått øynene opp for en annen frier.

  Publisert 26. november 2019
 9. Nå gjøres gården klar til låvefest, og alle setter inn støtet for flørting. Vegar har fått en favoritt, blant sine knivende friere, Sondre tror han har fått ryddet banen for litt mindre uro i leiren, men to store overraskelser er på vei til gården som forandrer alt.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 27. november 2019
 10. På låvefesten fortsetter sjekkingen for fullt, men de nyankomne frierne får en blanda mottagelse. Else flørter og driver med matchmaking, mens sjalusien begynner å koke blant Vegars friere.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 2. desember 2019
 11. Det er dagen etter låvefesten og flere friere har funnet hverandre. Else rives mellom fornuft og følelser når det kommer til sine to resterende beilere, Peter og Peder.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 3. desember 2019
 12. Peder føler seg skviset ut av svensken, og setter inn støtet for å vinne Else's hjerte. Vegar tar et veldig plutselig valg hvor flere skuffede friere må reise hjem.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 4. desember 2019
 13. Det er tid for saunafest, og mens kjærligheten blomstrer for noen, har Else´s dating-utfordringer begynt å melde seg. Og Vegar prøver å finne ut på hvem av Tina og Katrine som passer best for ham.

  Blir tilgjengelig 9. desember 2019 kl. 03:00