1. Episode 1
Sesong 1

Iskrigerne

Sesong 1 / 20 episoder

De kalles vår tids gladiatorer, for spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt TV-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong.

 1. Espen «Shampo» Knutsen og resten av Vålerenga Ishockey står overfor en ny og lang hockeysesong. På den første treninga etter en lang sommerferie har treneren en ikke like velkommen overraskelse til gutta på laget.

  Publisert 1. mars 2017
 2. Hockeysesongen er snart i gang for alvor, og hjemme hos Erik Follestad Johansen er kjæresten bekymret etter fjorårets alvorlige hodeskade. Fra sin faste plass på benken lar reservemålvakt Glenn Jensen motstanderne få gjennomgå.

  Publisert 1. mars 2017
 3. På hjemmefronten har lagets kaptein Brede Csiszar vanskeligheter med å kombinere hockeylivet med familieliv. Under ukas viktigste kamp koker det over for Brede, og det får følger.

  Publisert 1. mars 2017
 4. For Erik Follestad Johansen tar det på å kombinere jobben som snekker med alle ukas lange treningsøkter og kamper. Klubbdirektør Jan Tore Kjær har skaffet ham et jobbintervju. Erik begynner raskt å lure på om det var så lurt å ta Kjær med på møtet.

  Publisert 7. mai 2015
 5. Erik Follestad Johansen blir satt på prøve både på og utenfor isen. Gutta i garderoben erter ham for hans minkende hårmanke, og en pinlig tv-opptreden hjelper ikke på. Han oppsøker Glenns frisørkjæreste for hjelp

  Publisert 21. mai 2015
 6. Alexander Bonsaksen er stolt over sin nye bil, men klubbdirektør Jan Tore Kjær nekter ham nøkkelen til bommmen som hindrer han i å parkere helt inne ved ishallen.

  Publisert 28. mai 2015
 7. Vålerenga Hockey har hatt en bra start på sesongen og ligger på toppen av tabellen. I kampen mot erkerivalen Lørenskog blir laget virkelig satt på prøve.

  Publisert 4. juni 2015
 8. Jordal Amfi ble bygget for over 60 år siden, og holder på å falle sammen. Dette bekymrer klubbdirektør Jan Tore Kjær. Laget reiser til Stavanger for et toppoppgjør i ligaen. Det blir en tøff kamp for Vålerenga.

  Publisert 11. juni 2015
 9. Laget skal ta lagbilder, men ikke alle er like fornøyde med resultatet. Tre av gutta blir utfordret i isdans, og må konkurrere med tre grasiøse dansere.

  Publisert 18. juni 2015
 10. Det svartner for Alexander Bonsaksen på isen, dytter dommeren og knekker kølla. Mens Bonsa venter på straffen, havner Jonas Knutsen i en skikkelig slåsskamp på isen.

  Publisert 26. juni 2015
 11. Laget får en ny kanadisk spiller. Brendan Brooks får raskt erfare at det stilles store forventninger til ham. Juniorspilleren Jonas Knutsen får unngjelde på lagets julebord.

  Publisert 2. juli 2015
 12. Vålerenga har hentet inn den kanadiske spilleren Eric Chouinard. I garderoben «pranker» spillerne hverandre med ulike rampestreker. Samtidig venter mange på å få vite hvem som blir tatt ut til å spille på landslaget under OL i Sotsji.

  Publisert 9. juli 2015
 13. Hockeysesongen går sin gang, og Vålerenga hockey sliter på isen. Dette tar på både spillere og trenere. Ledelsen bestemmer seg for å sparke en spiller.

  Publisert 1. mars 2017
 14. Etter flere dårlige kamper kalles det inn til oppvaskmøte. Men utenfor banen får gutta en velkommen adspredelse da de blir bedt om å stille opp naken på en stor fotoshoot. Noe som enkelte liker bedre enn andre.

  Publisert 1. mars 2017
 15. Det nærmer seg slutten av hockeysesongen. Guttas koner og kjærester stiller lojalt opp på kampene, men det er ikke like lett å kombinere familieliv med hockeyliv.

  Publisert 1. mars 2017
 16. Det er opphold i hockeysesongen, og gutta drar på lagtur til klubbdirektør Jan Tore Kjærs hytte. Det blir en hyttetur de aldri kommer til å glemme.

  Publisert 1. mars 2017
 17. Mye står på spill for laget, og gutta føler presset før seriefinalen. Vil de vinne skjebnekampen mot erkerivalen Stavanger på Jordal?

  Publisert 1. mars 2017
 18. Laget får en dramatisk start på sluttspillet. Trenerne Shampo og Svenna blir provosert over en av spillerne og krever at klubber sparker ham fra laget.

  Publisert 1. mars 2017
 19. Shampo og hans gravide kone Fanny er travelt opptatt med pusse opp et gammelt hus. Treneren blir ikke mindre travel da babyen melder sin ankomst midt i den mest hektiske delen av hockeyåret.

  Publisert 1. mars 2017
 20. Det er klart for en nervepirrende sluttspillfinale mot Stavanger. Etter endt hockeysesong unner laget seg en etterlengtet ferie, og setter Marbella på hodet.

  Publisert 1. mars 2017