Laster...
1. Ekteskapet
Sesong 1

Hvordan overleve

Sesong 1 / 4 episoder

Med utgangspunkt i sitt eget liv søker programleder Marthe Sveberg svar på spørsmål hun ikke er alene om å stille: Hvordan skal jeg få ekteskapet mitt til å vare? Når skal jeg slutte å mislike mitt eget utseende? Har jeg et normalt forhold til familien min? Hvorfor gjør jobben meg så sårbar? I jakten på svar møter Marthe mennesker med ganske så ulike svar og erfaringer.

 1. Premiere! Med utgangspunkt i sitt eget liv søker programleder Marthe Sveberg svar på spørsmål hun ikke er alene om å stille: Hvordan skal jeg få ekteskapet mitt til å vare? Når skal jeg slutte å mislike mitt eget utseende? Har jeg et normalt forhold til familien min? Hvorfor gjør jobben meg så sårbar? I jakten på svar møter Marthe mennesker med ganske så ulike svar og erfaringer.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 7. januar 2014
 2. Hvordan overleve familien? Marthe Sveberg møter ulike familier som lever på veldig forskjellige måter. Vi får også møte Marthes mor og søstre.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 14. januar 2014
 3. Med utgangspunkt i sitt eget liv søker programleder Marthe Sveberg svar på spørsmål hun ikke er alene om å stille: Hvordan overleve utseende?

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 21. januar 2014
 4. 4. Jobben

  45 min

  Med utgangspunkt i sitt eget liv søker programleder Marthe Sveberg svar på spørsmål hun ikke er alene om å stille: Hvordan overleve jobben?

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 28. januar 2014