Laster...
1. Trond Espen Seim
Sesong 1

Himmelhytta

Sesong 1 / 6 episoder

De lever i en pulserende underholdningsbransje og ferdes på den røde løperen med største selvfølgelighet. Dorthe Skappel utfordret dem én etter én, til skogs, i en primitiv hytte, uten strøm, data og mobiltelefon. Sammen stenger de omverden ute, bare for å være sammen.

 1. Seks lørdager fremover inviterer Dorthe Skappel en travel kjendis til en en pustepause i ei primitiv hytte i et tre. Først ut et Trond Espen Seim.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 8. mars 2014
 2. Noman Mubashir har 5000 venner på Facebook og ikke tid til å være sammen med noen av dem! Han påstår hardnakket at han hater vinter og kulde, er livredd hunder og MÅ starte dagen med en dusj. Se hvordan det gikk da Dorthe tok ham med til Himmelhytta.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 15. mars 2014
 3. De lever i en pulserende underholdningsbransje og ferdes på den røde løperen med største selvfølgelighet. Dorthe Skappel utfordret dem én etter én, til skogs, i en primitiv hytte, uten strøm, data og mobiltelefon. Sammen stenger de omverden ute, bare for å være sammen.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 22. mars 2014
 4. De lever i en pulserende underholdningsbransje og ferdes på den røde løperen med største selvfølgelighet. Dorthe Skappel utfordret dem én etter én, til skogs, i en primitiv hytte, uten strøm, data og mobiltelefon. Sammen stenger de omverden ute, bare for å være sammen.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 29. mars 2014
 5. Marian Aas Hansen synger som en gudinne for fullsatte saler og glitrer fra scenen i utsøkte kjoler. Men hjemme får ingen høre en strofe, til det er hun altfor sjenert. Og hvem hadde vel trodd at det skjulte seg en bryggesjauer med sans for villmarken bak alle paljettene.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 5. april 2014
 6. Per Sundnes rager ikke høyt over bakken, men har selvtillit som en kjempe. Den verdensvante nordlendingen har en skarp tunge og groviser som kan skremme selv den tøffeste. I Himmelhytta åpenbarte det seg derimot en mann med et usedvanlig omsorgsgen og sans for detaljer.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 12. april 2014