FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Episode 1
Sesong 1

  Heltenes kamp: Norge mot Sverige

  Sesong 1 / 4 episoder

  Under ekstreme forhold på fjerne kontinenter utspiller årets råeste landskamp seg. Seks av Norges største idrettsstjerner konkurrerer mot seks svenske helter fra sportsverdenen. Uten hjelpemidler blir de plassert i ødemarken.

  1. Under ekstreme forhold på fjerne kontinenter utspiller årets råeste landskamp seg. Seks av Norges største idrettsstjerner konkurrerer mot seks svenske helter fra sportsverdenen. Uten hjelpemidler blir de plassert i ødemarken.

   Tilgjengelig til 7. april 2020Publisert 8. april 2017
  2. Et svakt ledd i det norske laget gjør at farten må settes ned, mens det i det svenske laget er interne stridigheter. Hvem kommer først frem til sivilisasjon, og er det en nordmann eller en svenske som må reise hjem denne gangen?

   Tilgjengelig til 7. april 2020Publisert 15. april 2017
  3. Vandringen foregår i et landskap med et ekstra rikt dyreliv, noe som gjør at væpnede vakter til en hver tid følger deltakerne.

   Tilgjengelig til 7. april 2020Publisert 22. april 2017
  4. Magesyke fortsetter å skape problemer for det norske laget. I fordelskonkurransen står en meget attraktiv fordel på spill. Nordmennene irriterer seg kraftig over det svenske laget. Og det skal vise seg at en snarvei ikke alltid er så mye snarere.

   Tilgjengelig til 7. april 2020Publisert 29. april 2017