1. Episode 1
Sesong 2

  Happy Day

  Sesong 2 / 48 episoder

  Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

  1. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  2. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  3. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  4. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  5. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  6. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  7. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  8. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  9. Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

   Publisert 1. mars 2017
  10. Line Verndal har opplevd eventyrlig suksess med TV-serien Himmelblå og en rekke storfilmer som har høstet lovord både i inn - og utland. I kveld besøker hun Jan Thomas.

   Publisert 1. mars 2017
  11. Mimi Blix er Norges nye tilskudd til verdens supermodeller, og entret MGP-scenen tidligere i vinter. Nå kommer hun til Jan Thomas.

   Publisert 1. mars 2017
  12. Jørn Hoel har vært i rampelyset siden han slapp sin første skive i Norge i 1982. I kveld inntar han studioet til Jan Thomas for en prat og ikke minst en oppdatering av stilen.

   Publisert 1. mars 2017
  13. Musikal - og showstjerne Mariann Aas Hansen legger i dag turen til Jan Thomas og hans studio. Søstrene Rigmor og Jorunn Eriksen har blitt valgt ut til å være ukens Happy. De to drømmer om å kunne mikse og matche både sin egen og hverandres garderober, men sliter med helt forskjellige ting.

   Publisert 1. mars 2017
  14. FrP-politiker Mette Hanekamhaug ble valgt inn på Stortinget i 2009 og ble med det Løvebakkens yngste representant. I dag tar hun turen til Jan Thomas og hans studio.

   Publisert 1. mars 2017
  15. Nyttige stylingtips til kvinner og menn og fokus på den gode samtalen. I dag: Berit Aunli ble dronningen av ski-VM i 1982 da Oslo sist var arrangørby. Nå er hun klar for et besøk hos Jan Thomas.

   Publisert 1. mars 2017
  16. Engelske Pat Sharp blir ofte omtalt som hockeysveisens far. I kveld tar han turen til Jan Thomas for å mimre om hockeysveis, 80-tallsmote og heltestatusen.

   Publisert 1. mars 2017
  17. Jannecke Øinæs fra Hotel Cæsar kommer på besøk, og gutta bak merket Moods of Norway, Simen Staalnacke og Peder Børresen, gir oss et innblikk i hvordan den offisielle kleskolleksjonen til ski-VM i Oslo ble til.

   Publisert 1. mars 2017
  18. Jarl Goli ble hele Norges yndling da han laget barne-TV sammen med Eli Rygg i Portveien 2. Når han møter Jan Thomas forteller han om hva han for tiden er opptatt av.

   Publisert 1. mars 2017
  19. Henriette Bruusgaard kommer på besøk, og Jan Thomas fortsetter tvangspyntingen i skiløypene rundt Holmenkollen. Kan han se til at publikum er stilige samtidig som de holder varmen?

   Publisert 1. mars 2017
  20. En av våre aller beste skiløpere igjennom tidene, Anette Bøe, kommer på besøk og det er duket for en ny episode av "Skolen".

   Publisert 1. mars 2017
  21. Atle Pettersen imponerte som X Factor-deltaker. Nå tar han turen til Jan Thomas for å snakke om image og tatoveringer. Tonje på 20 år er denne ukens Happy. Hun ønsker seg hjelp med hår, sminke og klær, men også med hennes største problem: kviser. Kathrine Sørland guider oss igjennom moter, trender og smarte tips for deg som er på jakt etter den ultimate brudekjole.

   Publisert 1. mars 2017
  22. Når Kaja Huuse går på den røde løperen, er hun en av dem som får antrekket sitt slaktet av Jan Thomas. Hvordan vil det gå når hun kommer til Happy Day-studio for en styling?

   Publisert 1. mars 2017
  23. Silje Hvarnes, som vant Farmen i 2008, har siden den gang hatt travle dager med ville dyr i TV 2-serien 'Villdyrlegen'. Nå er det på tide å bytte ut vindjakkene mot noe mer glamorøst, og Jan Thomas har planen klar.

   Publisert 1. mars 2017
  24. Thomas Albertsen Dahlen fra Trekant, tar turen til Jan Thomas for å snakke om alt han har opplevd i serien og hår. Han har aldri prøvd andre frisyrer enn den han har nå. Vil han la Jan Thomas klippe manken? Tonje er endelig klar for å vise frem sin splitter nye stil. Hva vil familien si om forvandlingen?

   Publisert 1. mars 2017
  25. Friidrettstalentet Cathrine Larsåsen kommer til Jan Thomas for å ikle seg noe annet enn treningstøy. Firebarnsmoren Lene Forsberg får en uke utenom det vanlige. Jan Thomas tar med gutta på jakt etter den perfekte jeansen.

   Publisert 1. mars 2017
  26. Jan Thomas gleder seg til å få Jenny Jenssen i frisørstolen, men vil hun la lokkene falle? Lene Forsberg har latt barn være barn og er klar for å la forvandlingen begynne. Jan Thomas fortsetter tvangspyntingen på Oslo S.

   Publisert 1. mars 2017
  27. May Lisbeth Midtgård Myrvang, fra God Morgen Norge, står på listen over Norges best kledde, men er hun enig med Jan Thomas' Wall of Fame. Lene Forsberg fortsetter sin forvandling med ny sveis, og skal snart få et splitter nytt antrekk. Leila Hafzi designer alle jenters drømmekjoler og i dag får du se hvordan de vakre kjolene blir til.

   Publisert 1. mars 2017
  28. Tom Sterri gikk nylig ned nesten 40 kilo i vekt. Kan Jan Thomas hjelpe ham å kle sin nye kropp? Lene Forsberg er endelig klar for å vise seg frem for søsteren og barna. De åtte damene på skolebenken hos Jan Thomas skal nå lære å lage den perfekte trutmunnen.

   Publisert 1. mars 2017
  29. Sigurd Sollien er en munter programleder, og i dag legger han turen innom Jan Thomas. Kathrine Sørland guider oss gjennom moter, trender og smarte tips for deg som er på jakt etter den ultimate kjole.

   Publisert 1. mars 2017
  30. Elin Ørjasæter legger i dag turen til Jan Thomas og Happy Day-studio.

   Publisert 1. mars 2017
  31. Erlend Mamelund er en av bautaene på det norske herrelandslaget i håndball, og i dag gjester han Jan Thomas. Vi møter også den populære smykkedesigneren Celine Engelstad.

   Publisert 1. mars 2017
  32. Wenche Andersen fra "God morgen Norge" kaster forkleet og legger turen til Jan Thomas' Happy Day-studio.

   Publisert 1. mars 2017