Laster...
1. Mandag 29. juli
Sesong 2019

God sommer Norge

Sesong 2019 / 17 episoder

Direkte fra studioet på Aker Brygge inviterer aktualitetsprogrammet God sommer Norge til sommerstemning, underholdning og den gode praten. I tillegg reiser de rundt i Norges vidstrakte land.

 1. Gjester i sesongens første program er: Henriette Steenstrup,Aleksander Gamme,Kristiansund-trener Christian Michelsen og komikerne Henrik Fladseth og Rasmus Wold. The Kids står for musikken, mens Jannicke Granrud kommer for å snakke om at hun i en alder av 51 år ble rammet av Alzheimer.Vår Staude skal klatre Norges syv høyeste fjell på syv dager!

  Tilgjengelig til 30. juli 2029Publisert 29. juli 2019
 2. Eventyrer Vibeke Sefland, Edvald Boasson Hagen og Lothepus gjester «God sommer Norge», Chris Holsten står for musikken.

  Tilgjengelig til 31. juli 2029Publisert 30. juli 2019
 3. Statsminister Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes gjester studio, og vi får se hvordan det gikk når Erna hadde sommerjobb på Akvariet i Bergen. Vita og Wanda pimper opp festivalmoten, i tillegg kommer VM- sølvvinner Henrik Christiansen og Steinar Albrigtsen.

  Tilgjengelig til 1. august 2029Publisert 31. juli 2019
 4. Hvordan lever du livet når du kan dø av stress? Gry Bjørnbekk og datteren Hedda kommer til «God sommer Norge» for å snakke om dette temaet. Roar Thon og blogger Martine Halvorsen kommer for å snakke om det å ikke drikke alkohol. Komiker Herman Flesvig trener seg opp til drømmerollen. Linda Vidala er kveldens musikalske gjest.

  Tilgjengelig til 5. august 2029Publisert 2. august 2019
 5. Reiseblogger Evelina Utterdah snakkerl om flyskam. Livet raknet da Cathrine Nordstrand fikk ALS - en alvorlig muskelsvinnsykdom, da oppfylte bestevenninnen hennes en gammel drøm. Vi får se hvordan det gikk da Sylvi Listhaug hadde sommerjobb som krabbefisker på sjark i Ålesund.

  Tilgjengelig til 6. august 2029Publisert 5. august 2019
 6. Vi får besøk av Ane Dahl Torp og Lasse Matberg, som vant Italias «Skal vi danse». Linda og Roar Juel Johannessen om livet nå som den intense jakten på datteren Kristin (12) endelig er over. Charter-Svein hjelper Norge. Musikk med Ephemera.

  Tilgjengelig til 7. august 2029Publisert 6. august 2019
 7. Gjester: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen teller ned til neste års bryllup,der Dag Otto Lauritzen har en finger med i spillet under planleggingen. Komiker-quiz med "Hvite gutter"-gutta Musikk med Daniel Kvammen og Eva Weel Skram.

  Tilgjengelig til 8. august 2029Publisert 7. august 2019
 8. Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen snakker om 50-årskrisen, og Youtube-stjerna Nellie skal teste ut hvordan det er å være ordfører for en dag. Linn Skåber er aktuell med tredje sesong av «Best før». Tove Irene Langsveens skal publisere boka sønnen skrev, før han tok sitt eget liv. Musikk med Keiino. Programledere er Desta Marie Beeder og Jon H. Børrestad.

  Tilgjengelig til 12. august 2029Publisert 9. august 2019
 9. Emil Gukild har testet et plastfritt liv for oss. Gaute Grøtta Grav er på kjærestetur opp elleville Via Ferrata. I tillegg kommer Solveig Kloppen for å vise oss sitt talent. YouTuberen Stina Talling står bak årets BlimE-låt, og hun opptrer med den hos oss. Dans med!

  Tilgjengelig til 13. august 2029Publisert 12. august 2019
 10. I dag er det akkurat ett år siden Per Sandberg gikk av som fiskeriminister, og på det året har han rundet realitynorge! Han og kjæresten Bahareh Letnes kommer for å snakke om det travle livet som TV-stjerner, og forventningene til Skal vi danse. Kjendisparet Jon-Niklas Rønning og Kristine Riis har vært på småbarnsferie til Budapest. Lege Nicolai Tell gjør alt han kan for å leve evig.

  Publisert 13. august 2019
 11. Skuespillerne Rune Temta og Thea Loch Næss avslører baksiden av medaljen med på slå igjennom internasjonalt. Nå er det hot med grått – og vi får besøk av to gråhårede modeller. "Trang fødsel" byr på musikk på brygga.

  Publisert 14. august 2019
 12. Modelltvillingene Martine og Gunnhild Chioko Johansen (20) ble håndplukket til Beyoncés klesmerke. Peder Kjøs og sønnen er også gjester, det samme er Sondre Tarud, som satser på en karriere som dragartist. Stavangerkameratene fremfører «Bare så du vett det».

  Publisert 16. august 2019
 13. Sigrid Bonde Tusvik kommer sammen med Maria Stavang. Sandvolleyball-stjernene Anders Mol og Christian Sørum ble akkurat Europamestere og skal snakke om det eventyrlige året de har vært igjennom.

  Publisert 19. august 2019
 14. Jan Thomas kommer sammen med Einar Tørnquist, og Helseminister Bent Høie og kjæresten Dag Terje Solvang kommer for å snakke om kjærlighet og mangfold. Marius Sjømæling gjenforenes for første gang med læreren som endret livet hans for alltid. Det skjer på direkten hos oss. No. 4 spiller «Lite og stort».

  Publisert 20. august 2019
 15. Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe snakker om mammashaming, Olaug Bollestad får prøve seg som renovasjonsarbeider, Martin Lepperød og Henrik Farley skal konkurrere, og Birkelunden mannskor synger «Ut mot havet».

  Publisert 21. august 2019
 16. Det er høstlansering, og vi flytter en del av sendingen til Bergen, der Cathrine Fossum tar god hånd om gjestene våre i et eget rigg. Der får vi flere av TV 2s nyheter og stjerneskudd på besøk. I Oslo kommer Emma Ellingsen og tvillingbroren Truls for å dele sin sterke historie, Charter-Svein legger ut på nye eventyr og Anna og Emma opptrer med «Kloden er syk».

  Tilgjengelig til 23. august 2029Publisert 22. august 2019
 17. Omer Bhatti er gjest og skal fortelle om mediestormen han var i, og Lilli Bendriss og Lilian Müller skal diskutere om det er hot or not med botox. Guro Fostervold kommer sammen med psykologen Caspar Seip og skal snakke om sin livskrise. Så avslutter vi med en ellevill opptreden med Vidar Villa og Sinsen ungdomskorps, som skal spille «Hitparade».

  Tilgjengelig til 23. august 2029Publisert 23. august 2019