Laster...
Danse-Victors store overraskelse
Spesialer

God kveld Norge

Spesialer / 6 episoder

God kveld Norge er et norsk underholdningprogram med Dorthe Skappel som har gått på TV 2 siden 1997. Programmet dekker kjendis- og underholdningsbransjen og har hver uke intervjuer med noen av verdens største kjendiser.

 1. «Skal vi danse»-deltaker Victor Sotberg tror han skal på en enkel massasjetime, men får sin livs største overraskelse når «God kveld Norge» har flydd inn kjæresten Kenneth hele veien fra England. Se hvordan det gikk her!

  Publisert 15. november 2019
 2. Midt i krig og elendighet fant Farmen-deltaker Jan Erik Brodahl kjærligheten på Tinder. Han har bodd med lik utenfor døra og blitt beskutt opptil flere ganger. Jan Erik snakker ut om et liv i verdens verste krigssoner – og hvordan han har funnet kjærligheten på veien.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 10. november 2019
 3. Jan Thomas er svært åpen om at han vil finne drømmemannen, og snakker åpent om sex, sjekking og hva han ser etter i en ny mann i møte med God kveld Norge-programleder Dorthe Skappel. Stylisten og TV-personligheten forteller også åpent om forholdet til eksmannen Christopher Mørch Husby.

  Publisert 1. november 2019
 4. Blogger og TV-personlighet Anna Rasmussen fikk store personlige problemer og trakk seg plutselig fra rampelyset for to år siden. I dette intervjuet med God kveld Norge-programleder Dorthe Skappel forteller bokaktuelle «Mamma til Michelle» for første gang hvorfor.

  Publisert 25. oktober 2019
 5. God kveld Norge er 20 år, og Dorthe Skappel inviterer til jubileumssending med tilbakeblikk fra kjendisenes krumspring på TV-skjermen. Vi møter blant andre Erna Solberg, Jan Thomas og Linni Meister.

  Tilgjengelig til 27. august 2027Publisert 26. august 2017
 6. God kveld Norge har møtt en åpenhjertig Caitlyn Jenner i Los Angeles, hvor hun snakker ut om konflikten med Kardashians-familien, bokutgivelsen, kjønnsskiftet og at hun ønsker å date en norsk viking.

  Publisert 17. juni 2017