Laster...
1. Jeg bryr meg ikke om hva andre sier
Sesong 1

Generasjon Z

Sesong 1 / 20 episoder

Møt syv unge mennesker som velger sin egen vei. På tross av at de er i startgropa, vet de veldig godt hva de vil, og de gjør alt for å oppnå drømmen. De har høye forventninger, både til seg selv og omgivelsene. Denne serien tar unges hverdag på° alvor, og speiler livet som tenåring i et av verdens rikeste land anno 2018.

 1. En av Norges største youtubere Emma Ellingsen møter nysgjerrige ungdommer som får stille henne personlige spørsmål. Norgesmester i boksing Anders Eggan er på treningsleir i USA og øver seg på catwalk før debuten på New York Fashion Week, og vi blir med leder for Natur og Ungdom Gina Gylver på aksjon.

  Publisert 4. november 2018
 2. Youtuber Herman Dahl fyller 16 år og skal øvelseskjøre for første gang. Multitalentet Kevin Haugan har premiere på Utafor ved Det Norske Teatret. Artisten Ylva Olaisen er spent før hun skal spille konsert.

  Publisert 4. november 2018
 3. Tina Mondelia lever et hektisk liv. Samtidig som hun forbereder seg til eksamen skal hun dekke rød løper på VGlista for bladet Julia. Anders Eggan skal ha sin første fotoshoot i New York og Ylva Olaisen fyller 18 og arrangerer stor fest.

  Publisert 4. november 2018
 4. Det er klart for Gullsnutten, en årlig prisutdeling for youtubere. Vi blir med Tina Mondelia, Herman Dahl og Emma Ellingsen på den store dagen. Gina skal ha ny aksjon mot ny rullebane på Gardermoen.

  Publisert 4. november 2018
 5. Emma skal på rikshospitalet for å snakke med legen om en operasjon som betyr mye for henne. Herman feirer 100.000 abonenter på YouTube-kanalen sin. Ylva prøver å finne ut hvilken låt som skal bli hennes neste singel. Tina har sluppet en veldig personlig låt og skal ha musikkvideorelase med sine nærmeste venner.

  Publisert 5. november 2018
 6. Kevin er spent før en viktig opptaksprøve. Emma tar et stort valg og hun er spent på hvordan andre vil reagere på det. Tina søker støtte hos sin mor før en stor avgjørelse skal tas.

  Publisert 6. november 2018
 7. Ylva er klar for å åpne Palmesusfestivalen og er spent på om det kommer noen for å se på. Kevin er i LA for å spille inn sin første musikkvideo og Emma skal på sitt første møte med et stort modellbyrå

  Publisert 7. november 2018
 8. Herman nyter sommerferien med venner. Kevin er i LA og utforsker storbyen som han drømmer om å kunne flytte til. Emma har bestemt seg for å slutte på skolen og nyter sommeren med sine beste venninner.

  Publisert 8. november 2018
 9. Kevin gjør ferdig musikkvideoen, og det er mer utfordrende enn han forventet. Herman er på språkreise i USA med kameratene sine. Anders trener iherdig for å bli klar til sin første treningskamp etter at han skadet armen.

  Publisert 12. november 2018
 10. Den store dagen til Kevin har kommet. Musikkvideoen skal slippes og han er spent på responsen. Tina kommer på festen for å dekke begivenheten for Juliabladet. Nerver er det også i Spania hvor Anders skal bokse, men motstanderen dukker ikke opp.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 13. november 2018
 11. Herman har et viktig jobboppdrag og avslutter dagen på den lokale kebabsjappa sammen med kompisene. Gina rører flere tilskuere med en viktig apell, og foreldrene til Kevin overrasker ham med en nyhet som endrer planene hans fremover.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 14. november 2018
 12. Emma har sitt første store modelloppdrag for et utenlandsk magasin. Nervene er i høyspenn for Kevin og Ylva som begge skal opptre på åpningskonserten til Norway cup.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 15. november 2018
 13. Herman skal ha liveshow på Hvalstrandfestivalen med den vel så kjente youtuberen Dennis Vareide. Anders går catwalk i sin hjemby for første gang og Gina gjør en viktig jobb på Øyafestivalen.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 19. november 2018
 14. Anders må ned mange kilo før han får bokse proffkamp og det byr på utfordringer. Gina setter dagsorden rundt middagsbordet med familien og Herman forbereder en viktig video til youtubekanalen sin.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 20. november 2018
 15. Det er mye som står på spill når Anders skal bokse sin første proffkamp etter skaden han pådro seg. Tina har tatt et vanskelig valg og får dermed tid til å ferdigstille sin nye podcast. Gina får sin største utfordring hittil - hun skal utfordre toppene i finansnorge med en tydelig beskjed.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 21. november 2018
 16. Emma blir intervjuet av Dagbladet og må svare på private spørsmål. Gina er i Rådhuset og mottar en høythengende pris og Anders nyter late dager i Spania.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 22. november 2018
 17. Tina jobber mot klokka og kjenner at det sliter henne ut. Anders forbereder seg til første proffkamp i Trondheim på 45 år og Ylva deler en felles interesse med familien.

  Publisert 26. november 2018
 18. Ylva skal ut å skate med sin nye date. Det blir en følelsesladd kveld for Anders når han skal bokse på hjemmebane. Og Tina tar med seg Steffen på utflukt.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 27. november 2018
 19. Kevin har fått plass et prestisjefylt dansekompani i Operaen. Herman produserer en youtubefilm som byr på ubehag for faren hans. Gina tar farvel med alle sine nærmeste og Tina har tatt et viktig valg.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 28. november 2018
 20. Ylva legger mye press på seg selv før en viktig spillejobb. Kevin har premiere i Operaen og Emma forteller familien noe som overrasker dem.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 29. november 2018