1. Episode 1
Sesong 1

Gatebil

Sesong 1 / 6 episoder

Se TV-versjonen av vår populære nettserie, med lengre episoder og nytt innhold!

 1. Asim Gondal fra Skedsmokorset mistet begge beina i den verste ulykken i Gatebils historie. Se den gripende historien om hvordan miljøet går sammen for å gi sin kamerat tidenes overraskelse når han blir utskrevet.

  Tilgjengelig til 24. mai 2026Publisert 24. mai 2016
 2. Fredric Aasbø og Kenneth Moen er to av Gatebils beste sjåfører. De er blant favorittene når første VM-runde i drifting skal avsluttes, og det blir høydramatisk for begge når det gjelder som mest.

  Tilgjengelig til 24. mai 2026Publisert 24. mai 2016
 3. Fredrik Øksnevad (24) fra Drammen har ambisjon om å vinne breisladdkonkurransen på årets første Gatebilfestival. Men et stygt krasj ødelegger muligheten. Inntil Marius mekaniker dukker opp. Og hvem vinner årets første Gatebil Extreme-løp? En 73 år gammel debutant med rallycross-bakgrunn blander seg plutselig inn blant de beste!

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 31. mai 2016
 4. Kun historiske biler og meritterte sjåfører blir invitert til å kjøre på godset til Lord March i England når bilfestivalen “Goodwood Festival of Speed” går av stabelen. Så hva gjør Gatebilsjåfør og biloppretter Joachim Waagaard fra Fredrikstad på banen her? Og i Sverige har Gatebilsirkuset inntatt den lille byen Mantorp der nordmennene dominerer breisladdkonkurransen.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 31. mai 2016
 5. Gatebil er beryktet for sine lettkledde Gatebilbabes-kåringer. Men i år skal konkurransen gjennomføres med litt mer stil. Det er i alle fall det arrangøren håper. Og på banen skal de raskeste bilene i Gatebilsirkuset møtes. Hvem er raskest når de hjemmebygde doningene med over 1000 hester møter fabrikkbilene som proffe ingeniører har laget .

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 7. juni 2016
 6. Norske Fredric Aasbø leder verdensmesterskapet i drifting sammenlagt når siste løp skal kjøres på erverdige Irwindale i USA. Men fire sjåfører kan frata ham tittelen dersom han ikke kjører opp mot sitt beste. Følg den høydramatiske innspurten fra innsiden i denne siste episoden av Gatebil.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 7. juni 2016