Laster...
1. Flipp eller flopp?
Sesong 1

Flipp eller flopp?

Sesong 1 / 13 episoder

Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon når de kjøper hus på tvangsauksjon som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes?

 1. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon når de kjøper hus på tvangsauksjon som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes?

  Publisert 11. januar 2018
 2. Tarek og Christina kjøper et hus i Anaheim Hills. Når de går gjennom det nyinnkjøpte huset med en entreprenør, oppdager de at huset er vandalisert. Alle vinduer er knust, gulvet er ødelagt, det er graffiti på veggene og mat er grist utover alt.

  Publisert 12. januar 2018
 3. Program 3 av 13. Tarek og Christina finner et hus i Yorba Linda i California som er på tvangssalg. Før auksjonen får de ikke adgang til befaring, men de sjekker huset fra utsiden så godt det lar seg gjøre. Tilgjengelig til 5. desember.

  Publisert 15. januar 2018
 4. Program 4 av 13. arek og Christiana oppdager at et hus med fire soverom, er til salgs på auksjon, med en svært lav utropspris. Paret forespeiler en investor en stor gevinst. Overraskelsen er derfor stor når de oppdager at både soverom og kjøkken trenger og renoveres. Tilgjengelig til 6. desember.

  Publisert 16. januar 2018
 5. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon når de kjøper hus på tvangsauksjon som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes?

  Publisert 17. januar 2018
 6. Episode 6 av 13. Tarek og Christina ønsker å kjøpe et spanskinspirert hus fra 1920-tallet, men entreprenøren advarer mot store utgifter. Tilgjengelig til 8. desember.

  Publisert 18. januar 2018
 7. Program 7 av 13. Tarek og Christina byr på et stort hus med fire store soverom. Når man kjøper hus på auksjon må man kunne betale på stedet. Overraskelsen blir stor når de ser huset for første gang. Tilgjengelig til 9. desember.

  Publisert 19. januar 2018
 8. Program 8 av 13. Ekteparet Tarek og Christina kjøper et hus som ikke ble solgt når det var på tvangsauksjon. Huset viser seg å være av dårlig standard, og mye arbeid må gjøres før huset kan legges ut for salg. Tilgjengelig til 12. desember.

  Publisert 22. januar 2018
 9. Program 9 av 15. I en travel hverdag blir Tarek og Christina veldig interessert når de blir kontaktet av en annen husoppkjøper som vil hjelpe til med kjøp og salg. Men de må passe seg for å ikke røpe for mange forretningshemmeligheter. Tilgjengelig til 13. desember.

  Publisert 23. januar 2018
 10. Program 10 av 15. Ekteparet Tarek og Christina kjøper et hus med svømmebasseng, men både bassenget og huset trenger totalrenovasjon. Huset har fire soverom, og både bad og kjøkken trenger et kraftig løft. Tilgjengelig til 14. desember.

  Publisert 24. januar 2018
 11. Episode 11 av 13. Tarek og Christina er begge eiendomsmeglere, som kjøper eiendommer på tvangsauksjon for å gjøre profitt på kjøpene. I denne episoden kjøper de imidlertid et hus som ikke ble solgt på tvangsauksjon. Huset er dyrt, og det viser seg å mangle kjøkkeninnredning. Tilgjengelig til 15. desember.

  Publisert 25. januar 2018
 12. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon når de kjøper hus på tvangsauksjon som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes?

  Publisert 26. januar 2018
 13. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon når de kjøper hus på tvangsauksjon som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes?

  Publisert 29. januar 2018