Laster...
3. Episode 3
Sesong 1

Flipp eller flopp Atlanta

Sesong 1 / 14 episoder

Ken og Anita Corsini driver en familiebedrift der de renoverer og selger mer enn hundre hus i året i Atlanta-området. Jobben med å gjøre gamle, nedslitte sørstatshus beboelige igjen, er en kamp både mot klokken og store utgifter.

 1. Ken og Anita får et hett tips om en eiendom i Marietta om skal selges. Huset kan være en skjult skatt, men etter å ha stått tomt i fire år, viser det seg at problemene med huset er større enn Ken og Anita trodde.

  Publisert 14. mai 2018
 2. Ken og Anita kjøper et fullstendig nedslitt hus i Smyrna, en populær forstad til Atlanta. Boligprisene i området er gode, men bygningsstrukturen viser at dette dreier seg om mer enn et gammelt, stygt hus.

  Publisert 15. mai 2018
 3. Ken og Anita lar seg friste av et mursteinshus fra 50-tallet i Kens hjemby Marietta. Marginene for inntjening er små. For å kunne selge igjen med overskudd, kreves et strengt budsjett på oppussingen.

  Publisert 16. mai 2018
 4. Ken og Anita gjør et kupp når de får fatt i et hus i en forstad til Atlanta for 50 000 dollar. Men huset må renoveres for minst det samme beløpet. Vil paret klare å tjene penger på kjøpet?

  Publisert 17. mai 2018
 5. Ken og Anita får tilslaget på et lite hus i et up and coming nabolag. Men under oppussingen avdekkes skjulte problemer, og paret får det etterhvert svært travelt med å gjøre boligen klar for salg.

  Publisert 18. mai 2018
 6. Ken og Anita kjøper et hus i Decatur, i en gate der alle boligene er gamle mursteinsgårder. For å tjene penger på salget, kreves total renovering både innvendig og utvendig.

  Publisert 21. mai 2018
 7. Ken og Anita kjøper et hus de kun har sett på nettet, og får snart merke at huset ikke er som forventet. Det viser seg at boligen må totalrenoveres, og faren for at kjøpet skal ende i fiasko og tap, er stor.

  Publisert 22. mai 2018
 8. Ken og Anita jobber med et hus i forstaden Tucker. Huset må bygges helt om, og under omkonstrueringen dukker uventede problemer opp.

  Publisert 23. mai 2018
 9. Ken og Anita får et tips fra en investor om svært hus Stone Mountain som er til salgs. Men når de ankommer stedet, blir de sjokkerte over hva de finner.

  Publisert 24. mai 2018
 10. Ken og Anita kjøper et gårdshus usett. Når de drar for å se på eiendommen, viser det seg at den befinner seg i et nabolag som er fullstendig under ombygging.

  Publisert 25. mai 2018
 11. Ken og Anita kjøper et gigantisk hus i et populært nabolag i Atlanta. Det viser seg at huset ikke bare har et elendig byggverk, det er også store problemer med fundamentet det står på.

  Publisert 28. mai 2018
 12. Ken og Anita gjør et tilsynelatende kupp når de får fatt i et 70-tallshus på to plan i et eksklusivt nabolag i Buckhead. Huset er langt dyrere enn eiendommene de vanligvis kjøper, vil de klare å tjene penger på det?

  Publisert 29. mai 2018
 13. Ken og Anta får fatt i et hus i Øst-Atlanta som tilsynelatende skal være et enkelt prosjekt for dem. Men både husets konstruksjons og fundament, viser seg å gi dem uforutsette problemer og utgifter.

  Publisert 30. mai 2018
 14. Ken og Anita kjøper et eldre hus sentralt i Atlanta. Med svært sentral beliggenhet, håper de at boligen vil bli enkel å tjene penger på. Klarer de å holde seg til budsjett og samtidig bevare husets unike arkitektur?

  Publisert 31. mai 2018