FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Midsummernights cream
Sesong 4

    En bit av Skandinavia

    Sesong 4 / 10 episoder

    Natur, kultur og mat forenes når Andreas Viestad og Tina Nordström drar Norge og Sverige rundt for å lage mat.

    1. Vi blir med Tina Nordström til Dalarna for å feire Sankt Hans, hvor sild, laks og snaps spiller en sentral rolle.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 1. august 2014
    2. Natur, kultur og mat forenes når Andreas Viestad og Tina Nordström drar Norge og Sverige rundt for å lage mat.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 2. august 2014
    3. Andreas Viestad besøker alle fiskeres drøm, lakseelven Namsen i Trøndelag, og tilbereder lakseretter langs den vakre elven.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 3. august 2014
    4. Tina Nordström rider opp i fjellheimen i Härjedalen, og ved et seter i Vemdalen møter hun Margareta som lager en tradisjonell mykost lagd på melk fra fjellbeitende kuer.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 4. august 2014
    5. Tina tar oss med til byen som flyter på vannet, Stockholm, og serverer oss sin favoritt: svenske kjøttboller!

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 5. august 2014
    6. Andreas Vestad tar oss med til Alta i Finnmark hvor han prøver fiskelykken. Torsk om bord på fiskeskuta og bakt kveite tilberedt i sanden på stranden står på dagens meny.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 6. august 2014
    7. Andreas tar oss med til Svalbard i det høye nord, og lager stekt kjøtt med vodka og pepper.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 7. august 2014
    8. Tina besøker den svenske skjærgårdsidyllen på Vestkysten, og lager innovative skalldyrsretter blant kobber og skjær.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 8. august 2014
    9. Andreas tar turen Rogaland og helt til toppen av Prekestolen, regionens stolthet. Brislingsardin står på dagens meny, en salat med krutonger og brisling. Andreas besøker også Brislingsardin museet i Stavanger, før han avslutter med en herlig pai lagd med hermetisert brisling og en laksemousse rik på smak.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 9. august 2014
    10. Tina tar oss til Sveriges «framsida», som gøteborgerne sier om sin egen by. Her lager hun blant annet rekecoctail, fersk torsk og svisker med krem.

      Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 10. august 2014