Laster...
1. Svalbard
Sesong 1

En bit av Norge

Sesong 1 / 10 episoder

Natur, kultur og mat forenes når Andreas Viestad drar Norge rundt for å lage mat.

  1. I første episode besøker Andreas Spitsbergen og Longyearbyen som er verdens nordligste bebodde by. I det golde landskapet finner vi spesielle delikatesser – alt fra sommerens villgås til en overflod av fiskearter.

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  2. Fiskeretter står på menyen når Andreas Viestad besøker Kristiansand. Vi drar ut for å fiske makrell og på veien lager han forskjellige fiskeretter – alt fra stekt brisling og makrell-sushi til de store norske sommerfavorittene; grillet og røkt makrell.

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  3. 3. Bodø

    23 min

    Andreas Viestad drar til Bodø der folk kan velge og vrak i fisk av den ypperste kvalitet

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  4. Fisk og kylling er blant det som står på menyen når Andreas Viestad besøker Haldenvassdraget og kanalene i Østfold.

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  5. Vi drar med Andreas til den værharde Helgelandskysten i Nord-Norge for å smake kveite.

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  6. 6. Rygge

    23 min

    Andreas drar til Rygge i Østfold, Sør-Norges store grønnsakshage

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  7. Andreas tar oss med på sauesanking i Rogaland, og øl-brasserte lammeskanker med søt løk og stekt lammelever med pepper står på menyen.

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  8. 8. Sogn

    23 min

    Andreas tar oss med til Sognefjorden der hjort, ørret og jaktgyte er noe av det som står på menyen

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  9. Andreas besøker det norske fjellandskapet, og disker opp med hjemmelaget kremost, gravlaks og langstekte og møre lammeskanker med en puré.

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010
  10. Andreas drar til en av Norges kaldeste byer, Røros, og setter fokus på gammeldagse søtsaker.

    Tilgjengelig til 31. januar 2020Publisert 1. februar 2010