Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Dyrepasserne

Sesong 1 / 6 episoder

I Kristiansand Dyrepark blir vi kjent med apekattene, alligatorene og minigrisene - og de flinke dyrepasserne som steller dem.

 1. Alligatorkjeft som knebles med gaffatape, ødelagt strømgjerde rundt gaupene og våryre geitekillinger som skremmes av brølende løver. Bli med bak fasaden i Kristiansand Dyrepark! Dyrepasser Rune vasser barbeint inn til alligatorene - den største er på 200 kg. Hvordan skal han klare å holde og få tapet det enorme gapet?

  Publisert 1. januar 2013
 2. Det blir ganske dramatisk for både giraffbabyen Melvin og minigrisene Griseflaks og Fyttigrisen. Den tre måneder gamle giraffbabyen har fått noe på øyet. Den første tiden er de små giraffene veldig sårbare, og dyreparken har mista fem av dem på grunn av sykdom eller ulykker tidligere. Derfor blir de veldig engstelige når Melvin må bedøves og det ikke går etter planen...

  Publisert 1. januar 2013
 3. En løve med knukket hjørnetann, lemurer som er utstøtt av flokken og en ponni som sliter med vekta er noe av det du får oppleve i denne episoden av "Dyrepasserne".

  Publisert 1. januar 2013
 4. Har du noen gang sett en slange sluke en kanin? Det får du oppleve i fredagens episode av "Dyrepasserne". Pytonslanger foretrekker levende mat, men det er ikke lov å gi dyr levende føde i Norge. - Derfor aler vi opp kaniner til fôr i dyreparken, forteller dyrepasser Hilde. Hun må plukke ut en kanin som skal bli slangemat og ta den med til avliving.

  Publisert 1. januar 2013
 5. Han ble frastøtt av moren og utvist fra flokken. Julius ble oppfostret av dyreparkens tidligere direktør etter at flokken ikke ville ha ham hos seg. Tre år gammel var han parkens store attraksjon og med på alt mulig. Men i tenårene blir Julius vanskelig. Han rømmer, biter en søppelkjører og blir langt fra godtatt i flokken.

  Publisert 1. januar 2013
 6. Det blir trøbbel i dyreparken når Apen Bjarne har fått nok av mobbingen og bestemmer seg for å stikke av. Samtidig må dyrepasser Michal på jakt etter en annen rømling, nemlig et lite kengurubarn.

  Publisert 1. januar 2013