Laster...
7. Design on a Dime and Mannequin Crimes
Sesong 1

Designerhjelpen

Sesong 1 / 4 episoder

Carson Kressley og Thom Filicia vil bekjempe ensartethet og universell utforming i amerikansk boligdesign. Thom tar Carson under vingene for å lære ham interiørdesign ved å kanalisere Carsons upåklagelige sans for mote.

 1. Thom og Carson har fått i oppgave å designe for Johnny og Sebastian, et par med motsatt smak som bare er begynnelsen på deres designdilemma. Vil sparsommelige Sebastian forhindre dem i å endelig få et hjem de fortjener, eller kan gutta ta helt av uten å sprenge budsjettet?

  Tilgjengelig til tirsdag 4. februarPublisert 5. januar 2020
 2. De er paralysert av frykten for design, så New Jersey-paret Nicole og Charbel hyrer Thom og Carson for å hjelpe med deres manglende evne til å bestemme seg for en ensartet stil på hjemmet sitt. Men kan de stole fullt ut på ekspertene eller faller de tilbake i gamle design vaner?

  Tilgjengelig til tirsdag 11. februarPublisert 12. januar 2020
 3. Thom og Carson får i oppgave å designe for en familie fra Brooklyn; Attika, Migdalia og deres pianospillende datter, Anaya. Mens jentene er glade for endring, klamrer pappa seg til fortiden og kvier seg for å skille seg fra sine gamle, men funksjonelle møbler.

  Tilgjengelig til tirsdag 18. februarPublisert 19. januar 2020
 4. Moteforlegger Laura har et øye for alle ting, men ikke når det gjelder hennes historiske (og potensielt hjemsøkte) hjem i Bronxville, NY. Hun har et desperat behov for at Thom og Carson skal gjøre hennes hjem om fra trist til ekstraordinært.

  Tilgjengelig til tirsdag 25. februarBlir tilgjengelig 26. januar 2020 kl. 19:30