Laster...
1. Stian og Jamina Blipp
Sesong 1

Casa Numme

Sesong 1 / 8 episoder

I «Casa Numme» inviterer Thomas Numme og kona Annette Walther Numme profilerte par med unike kjærlighetshistorier, til familiehuset i Spania. Der skal de snakke om livet, forhold og utforske området sammen. Det blir litt tårer, litt svette og mye latter!

 1. Stian og Jamina Blipp er det første paret som kommer på besøk til Annette og Thomas. De forteller om hvordan de traff hverandre og om livet som småbarnsforeldre.

  Publisert 12. januar 2020
 2. Bjarne Brøndbo og kona Lise Greftegreff besøker Thomas og Annette i Casa Numme! Det blir allsang og druetråkking på vingårdsbesøk. Lise og Bjarne forteller for første gang om hvordan DDE-suksessen har preget livene deres og vært en utfordring for ekteskapet.

  Publisert 19. januar 2020
 3. Anja og Gro Hammerseng Edin besøker Thomas og Annette i Casa Numme. Ekteparet, som ble kjent på håndballbanen, forteller om veien fra deres første møte til familieliv. Det blir noen aktive dager med joggeturer, bading og kajakkpadling i spanske farvann.

  Blir tilgjengelig 26. januar 2020 kl. 03:00
 4. Stian «Staysman» og Tina Thorbjørnsen får en sjelden sjanse til å tilbringe noen fridager sammen når de kommer på besøk til Casa Numme. Paret forteller hva Stians suksess har gjort med forholdet deres – og hvordan livet har vært etter at de giftet seg på TV.

  Blir tilgjengelig 2. februar 2020 kl. 03:00
 5. Tuva Fellmann og Ronny Brede Aase besøker Casa Numme og snakker om sitt mangeårige avstandsforhold, om å velge hverandre og planlegging av felles fremtid. Thomas og Annette overrasker dem med et besøk på golfbanen, der Ronny får kjøre bil for første gang.

  Blir tilgjengelig 9. februar 2020 kl. 03:00
 6. Anne Marie Ottersen og Lasse Lindtner besøker Thomas og Annette i casaen og får teste sine ferdigheter på tennisbanen for første gang. Skuespiller-ekteparet forteller om følelsene rundt det som skjedde da Anne Marie ble alvorlig syk – og om livet med «mine, dine og våre barn» - og om hva som skjer når de flytter hjemmefra.

  Blir tilgjengelig 16. februar 2020 kl. 03:00
 7. Thomas og Annette har invitert Guro og Håvard Fostervold Tvedten til Spania. Thomas drar med seg gjengen opp et fjell, på sykkel – til Annettes fortvilelse. Gjestene forteller om hvordan de møttes på jobb, ble stormforelsket og kjærester etter kort tid. Og om hvorfor de vil dele sine følelser for hverandre med resten av verden.

  Blir tilgjengelig 23. februar 2020 kl. 03:00
 8. Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard ble gode venner mens hele Norge fulgte dem på TV. Til Thomas og Annette forteller de hvordan de etterhvert forsto at de hadde funnet den store kjærligheten, på tross av rykter og aldersforskjell. Paret forteller om hvordan det er å forsvare sine egne følelser når det hele tiden stilles spørsmålstegn ved om de er ekte.

  Blir tilgjengelig 1. mars 2020 kl. 03:00