Laster...
1. Ytre Enebakk
Sesong 1

Brente minner

Sesong 1 / 8 episoder

De har mistet alt de eier i husbrann. Nå får de hjelp til å komme tilbake til hverdagen og et nytt hjem. Teamet består av programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet Fremtind.

 1. Noah (11) kommer hjem etter skolen for å lufte hunden. Plutselig hører han et smell da bensintanken på cross-sykkelen hans eksploderer i uteboden. Noah og Nila kommer seg ut, men hjemmet er ikke til å redde. Nå får de hjelp til å komme på bena igjen.

  Publisert 3. september 2019
 2. Da huset til Merete og Odd-Inge i Velfjord brant ned kom de tettere på hverandre. På ruinene av det gamle huset får de nå hjelp av programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet til å bygge et nytt hjem hvorde kan skape nye minner.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 10. september 2019
 3. Av og til kan små tilfeldigheter få uante og fatale konsekvenser. Det fikk Heidi Visnes på Lyngstad i Møre og Romsdal for alvor oppleve da en brann ble antent av solen som ble reflektert i et lite sminkespeil. Nå er hun og datteren Andrea hjemløse og må belage seg på en lang periode med livet på vent, men programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet har lyst til å hjelpe.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 17. september 2019
 4. Hva gjør du når du kommer hjem fra skitur og du ser huset ditt stå i brann? Det måtte familien Bergland i Nordreisa ta stilling til en kald februardag. Brått er alt de eier borte og foran dem ligger en lang gjenoppbyggingsfase. Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet har lyst til å hjelpe.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 24. september 2019
 5. Noen er så uheldige å miste alt de eier i brann, men det er ikke mange som har opplevd det to ganger som Lars Cato Majormoen. Da han var 10 år brant barndomshjemmet hans ned. Nå 23 år senere har datteren Frida på 3 år mistet barndomshjemmet sitt. Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet har lyst til å hjelpe.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 1. oktober 2019
 6. Tenk deg å våkne midt på natten av at det brenner og at du så vidt berger deg ut for å se huset ditt stå i full fyr minutter etterpå. Dette opplevde Karl Magne og Kjersti fra Averøy en grytidlig desembermorgen. Nå står de bokstavelig talt på bar bakke og trenger hjelp til å komme på bena igjen. Programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet har lyst til å hjelpe.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 8. oktober 2019
 7. Hvem skulle tro at et liten mobillader kan snu livet totalt på hodet? For Åshild, Daniel og barna i Fægfjord i Finnmark ble det utenkelige virkelig en iskald natt i april. En mobillader tar fyr og huset blir totalskadet. For Åshild er nesten det eneste hun har igjen etter faren et forbrent skrin. Marco tar på seg oppgaven med å prøve og redde skrinet, mens interiørdesigner Aina gyver løs på interiøret og Therese fra forsikringsselskapet sørger for at det nye huset er brannsikkert.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 15. oktober 2019
 8. Ole-Roger og Karin og familien våknet brått av røykvarsleren en natt i august og reddet seg så vidt ut for å se 40 år med historie gå opp i røyk. I stedet for å trappe ned før pensjonsalderen står de nå midt oppe i en byggeprosess de ikke hadde planlagt. Programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet har lyst til å hjelpe.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 22. oktober 2019