Laster...
1. Coorparo
Sesong 1

Bolighjelpen - Australia

Sesong 1 / 10 episoder

«Bolighjelpen - Australia» hjelper par å løse et vanlig dilemma - hvis du er blitt forelsket i huset ditt, bør du pusse opp eller finne noe annet? Vanligvis vil den ene bli mens den andre vil finne noe nytt. Den australske guruen for interiørdesign, Neale Whitaker, og eiendomsmegleren Andrew Winter hjelper par på veien til enten å bli eller finne noe nytt.

  1. Chris og Jess bor i en klassisk, men dysfunksjonell Queenslander med 4 barn. Jess ønsker å bo der men Chris tenker det er på tide å oppgradere til noe større.

    Tilgjengelig til i morgen kl. 18:00Publisert 22. november 2019
  2. Hjemme hos pensjonisten John og forsikringsmegler Sharyn har ungene forlatt redet. Huset er utdatert og Sharyn ønsker å flytte nærmere sjøen mens John ønsker å forbli i huset.

    Tilgjengelig til fredag 24. januarPublisert 25. november 2019
  3. Leanne og Glens familie har det alt for trangt i bungalowen. Leanne er følelsesmessig knyttet til dette huset og nekter å flytte, så Neale må trylle frem et ekstra rom mens Andrew må overtale Leanne om at livet vil bli bedre et annet sted.

    Tilgjengelig til lørdag 25. januarPublisert 26. november 2019
  4. Da nygifte Kieran og Riley kjøpte sin toetasjes leilighet i Paddington, Sydney trodde de at de hadde skutt gullfuglen. Nå tenker Riley på fremtiden og et mer familievennlig hjem men Kieran tror det de har holder.

    Tilgjengelig til søndag 26. januarPublisert 27. november 2019
  5. Tekstildesigner Natalie ønsker å flytte fra Coburg North, Melbourne mot et bedre sted i solen i Queensland. Hun er lei det utdaterte kjøkkenet og tungvint planløsning. Golfbanesjef Matt mener Melbourne er det perfekte stedet for dem og deres tre døtre. Vil Andrews solrike Brisbane-alternativ vinne mot Neales Melbourne-transformasjon?

    Tilgjengelig til mandag 27. januarPublisert 28. november 2019
  6. Huset til Bec and Nick i Brisbane har alltid vært lite. Med bare de to så fungerer det, men nå som baby Adaline har ankommet så forandret alt seg. Nick vil ha et nytt romslig hjem med basseng, men Bec vil være i ro.

    Tilgjengelig til tirsdag 28. januarPublisert 29. november 2019
  7. Mel og Macca har ni barn og all ekstra plass i huset er på feil sted. Neale må prøve å åpne opp huset og legge til soverom, mens Andrew må lirke Macca fra det han tror er hans perfekte hjem.

    Tilgjengelig til fredag 31. januarPublisert 2. desember 2019
  8. Margie og Grayson bor i Jindalee, Brisbane med sine to døtre. Dette var et prisvinnende hjem i 1969, og nå får Neale den vanskelige oppgaven å oppgradere huset mens Andrew må finne et hus nærmere Brisbane der paret jobber.

    Tilgjengelig til lørdag 1. februarPublisert 3. desember 2019
  9. Prosjektleder og psykolog Cameron har et Donvale-hus med 5 soverom. Planløsningen hindrer dem i å tilbringe familietid sammen med sine tre barn. Neale må forbedre planløsningen for å overtale Anita til å bli mens Andrew må finne et bedre hjem i nærheten for Cameron.

    Tilgjengelig til søndag 2. februarPublisert 4. desember 2019
  10. Anna og Simon fikk aldri tid å pusse opp sitt Rozelle-hus som planlagt, og nå vil Anna ut. Andrew har funnet et hjem for dem og deres to barn i et populært område som står på Simons ønskeliste og Neale må prøve å lage et hjem som Anna elsker.

    Tilgjengelig til mandag 3. februarPublisert 5. desember 2019