1. Episode 1
Sesong 1

Betjenter på prøve

Sesong 1 / 3 episoder

24 personer skal tre over fra sivilborgerskapet til lovens lange arm. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av nye utfordringer.

  1. Livene til 24 vanlige folk er i ferd med å forandre seg totalt, når de blir politibetjenter på prøve. Vi følger dem de tre første månedene i treningen hvor de får oppleve hvordan det er å bli kastet ut den voksne oppgaven det er å bekjempe kriminalitet.

    Tilgjengelig til 31. desember 2018Publisert 1. januar 2016
  2. De ferske betjentene innser at å lære seg politiyrket også innebærer en risiko for å gjøre feil foran et kritisk publikum. Jask stanser og ransaker et helt uskyldig par etter at han har fått tilbakemelding på at han ikke er proaktiv nok. Tobarnsfaren Dan har problemer med å få endene til å møtes på lærlingelønnen.

    Tilgjengelig til 31. desember 2018Publisert 1. januar 2016
  3. De ferske betjentene er snart klare for å begi seg ut i gatene uten veilederne sine. På sitt siste skift med veteranbetjenten Mike, møter en krevende utfordring ferskingen Mark: Han blir tilkalt for å hjelpe en mann som har blitt angrepet med en baseballkølle da han forsøkte å plukke opp en prostituert.

    Tilgjengelig til 31. desember 2018Publisert 1. januar 2016