1. Episode 1
Sesong 2

Allsang på grensen

Sesong 2 / 7 episoder

Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen, og i hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister.

 1. Katrine Moholt og Tommy Steine med gjester inviterer til allsang på Fredriksten festning i Halden. Dagens gjester er: Henning Kvitnes, D.D.E, Alejandro Fuentes og Maria Haukaas Storeng.

  Publisert 3. juli 2008
 2. Katrine Moholt og Tommy Steine med gjester inviterer til allsang på Fredriksten festning i Halden. Dagens gjester er: Harpo, Ole Evenrud, Anita Hegerland, Tommy Nilsson og Lynn Anderson.

  Publisert 10. juli 2008
 3. Katrine Moholt og Tommy Steine med gjester inviterer til allsang på Fredriksten festning i Halden. Dagens gjester er: Sissel Kyrkjebø, Espen Lind, Benny Borg og vinneren av "Norske talenter", Espen Bratland.

  Publisert 17. juli 2008
 4. Katrine Moholt og Tommy Steine med gjester inviterer til allsang på Fredriksten festning i Halden. Kurt Nilsen, Rune Rudberg, Style og Ole Ivars er blant artistene som opptrer.

  Publisert 24. juli 2008
 5. Katrine Moholt og Tommy Steine med gjester inviterer til allsang på Fredriksten festning i Halden. Dagens gjester er: Wenche Myhre, Tor Endresen, Halvdan Sivertsen, Erik og Kriss og Ketil Stokkan.

  Publisert 31. juli 2008
 6. Elisabeth Andreassen, Venke Knutson, Gaute Ormåsen, Smokie, Lill Lindfors og Luftforsvarets musikk-korps med Ole Edvard Antonsen og Bjarne Brøndbo skaper allsangstemning i Halden.

  Publisert 7. august 2008
 7. I dag er det Jonas Fjeld, Malin, Celine, Åge Aleksandersen og The Monroes som opptrer på festningen for å skape stemning til folkehavet på Fredriksten festning i Halden.

  Publisert 14. august 2008