Laster...
1. Episode 1
Sesong 15

Farmen

Sesong 15 / 42 episoder

Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

 1. 14 deltakere ankommer idylliske Lundereid Gård i Kragerø. Her skal de stelle dyrene og drive gården slik det ble gjort for 100 år siden. Samtidig skal de kjempe mot hverandre og hver uke må to deltakere i kamp.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 24. september 2019
 2. Deltakerne får det veldig travelt når første del av ukesoppdraget skal ferdigstilles. En av oppgavene viser seg å være nærmest umulig, og hele ukesoppdraget står plutselig i fare. Vil deltakerne klare å komme i mål?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 25. september 2019
 3. Mentor kommer for å inspisere årets første ukesoppdrag, men forpakterne ligger bakpå med flere av oppgavene og frykter de ikke rekker å bli ferdige i tide. På markedet blir de møtt av en overraskelse, og handelen går ikke helt som ønsket.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 29. september 2019
 4. Det er duket for sesongens aller første tvekamp. Hvem blir den første som må forlate Farmen?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 29. september 2019
 5. Forpakterne har kommet seg gjennom sin første uke på Farmen, og med ett medlem mindre lurer alle på hvem den nye Storbonden blir. Holder den utslåtte deltageren løftet sitt eller veier vennskap tyngre?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 1. oktober 2019
 6. Hardt fysisk arbeid begynner å tære på kreftene, og motivasjonen for å få penger til mat er sterkere enn noen gang. I forkant av førstekjempevalget prøver flere å styre Storbonden i en retning, sabotasje brukes som pressmiddel samt lovnader om fredning. Vil Storbonden gi etter for presset?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 2. oktober 2019
 7. Forpakterne er klar for en ny dag på Farmen, men en sjokkerende oppdagelse snur gården på hodet og tiden er knapp før Mentor kommer. Sinne og frustrasjon preger livet på gården og flere er usikre før andrekjempevalget.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 6. oktober 2019
 8. Det blir et dramatisk andrekjempevalg etterfulgt av en spennende tvekamp. Begge kjempene er veldig motivert for å vinne, men hvem vil gå seirende ut av Farmens andre tvekamp?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 6. oktober 2019
 9. På Lundereid gård er deltagerne spente på den nye uken, og håper de får en god leder i den nye storbonden. Ukesoppdraget er omfattende, og det blir liten tid til hvile. Så når flere ikke kommer seg opp av sengen på morgenkvisten oppstår det irritasjon.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 8. oktober 2019
 10. Storbonden er ikke fornøyd med at mange sløser bort dyrebare arbeidstimer på unødvendige ting. I et forsøk på å få mye ut av dagen tar Storbonden grep, men vekkingen faller ikke i god jord hos syvsoverne, og det skaper et tydelig skille i gruppa.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 9. oktober 2019
 11. Uken er snart omme og forpakterne er avhengig av å få godkjent ukesoppdraget da matlageret er så godt som tomt. Vil Mentor godkjenne alt eller ble noe startet på for sent?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 13. oktober 2019
 12. En av forpakterne har virkelig utfordret seg selv denne uken og viser stor fremgang i møte med en sterk fobi. Førstekjempen skal velge en motstander og det blir en trist affære før den spennende tvekampen. Hvem må reise hjem etter kun tre uker på Farmen?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 13. oktober 2019
 13. Forpakterne går inn i sin fjerde uke på Farmen og rutinene begynner å falle på plass. En ny Storbonde skal ta over stafettpinnen og alle tenker sitt om hvem det blir.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 15. oktober 2019
 14. På Lundereid er gleden stor når man kan ønske nytt liv velkommen, men det er ikke bare idyll på gården. En viktig del av ukesoppdraget viser seg å være vanskeligere enn først antatt og det tærer på kreftene. En hemmelighet avsløres, men vil dette påvirke Storbondens valg av førstekjempe?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 16. oktober 2019
 15. Uken nærmer seg slutten og Mentor er snart på vei til gården, men deltagerne er usikre på om en del av ukesoppdraget vil tippe det hele i feil retning. Får de penger til markedet eller må de forberede seg på en uke med lite mat?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 20. oktober 2019
 16. Det er duket for andrekjempevalg, men det er en sammensveiset gjeng på gården så det blir et vanskelig valg for førstekjempen. Skal beslutningen tas basert på vennskap eller konkurranse? Det hele avgjøres i en dramatisk tvekamp, og det blir tårevått når de må ta farvel med nok en deltager.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 20. oktober 2019
 17. Idet vi går inn i femte uke på Farmen begynner forpakterne å kjenne at oppholdet tærer på kreftene. Med et begrenset matlager skal alt fordeles likt, men det er ikke alle som forholder seg til det.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 22. oktober 2019
 18. Etter en krevende start på uken får forpakterne en opptur når de blir invitert til festlig lag, men her venter det også en overraskelse. Utfordrerne kommer til gården, og med ny arbeidskraft ser Storbonden lysere på ukesoppdraget.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 23. oktober 2019
 19. Førstekjempen skal velge en motstander, og det er flere mulige kandidater.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 27. oktober 2019
 20. Begge kjempene er klare for kamp og vil tilbake til gården. Det blir følsomt før tvekampen, men her må en holde nervene i sjakk hvis man vil vinne.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 27. oktober 2019
 21. Forpakterne har kommet over halvveis i Farmen eventyret og en ny Storbonde skal settes på prøve. Vil den utslåtte deltageren holde seg til avtalen eller får de seg en overraskelse?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 29. oktober 2019
 22. På Lundereid begynner matlageret å minke, og med lav motivasjon spørs det om de blir ferdig med ukesoppdraget. Flere jobber på for å nå målet, men når man oppdager sabotasje henger det i en tynn tråd.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 30. oktober 2019
 23. Uken er snart omme og forpakterne er spent på hva Mentor vil si om innsatsen på ukesoppdraget. Sabotørene sliter med dårlig samvittighet, men det gjenstår å se om de vil holde på hemmeligheten.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 3. november 2019
 24. En intens tvekamp venter før nok en deltager må forlater Farmen.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 3. november 2019
 25. En ny uke på Farmen står for tur, og med det skal en ny Storbonde overta stafettpinnen. Deltakerne er positiv til den nye lederen, men når det innføres rasjonering blir det amper stemning

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 5. november 2019
 26. En gledelig overraskelse setter følelsene i sving på Lundereid, og med fornyet motivasjon går de løs på oppgavene. Enkelte begynner å tvile på Storbondens prioriteringer, men førstekjempevalget nærmer seg og flere føler seg utsatt. Vil Storbonden sette konkurransen eller trivsel høyest?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 6. november 2019
 27. Uken er snart omme og Mentor er på vei for å bedømme ukesoppdraget. Forpakterne står på til siste slutt, men er det bra nok for å få penger til markedet? Førstekjempen vurderer to deltagere som mulig motstander i den kommende tvekampen, men det jobbes hardt for å påvirke valget. Vil førstekjempen la seg overtale?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 10. november 2019
 28. En nervepirrende tvekamp venter før nok en deltaker må forlate Farmen.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 10. november 2019
 29. Forpakterne på Lundereid trerinn i sin åttende uke på Farmen, og alle er spent på hvem som blir den neste Storbonden. Vil den nye lederen klare å motivere de andre til å gjøre sitt beste, eller jobber Storbonde for fellesskapet til ingen nytte? Det nye ukesoppdraget byr på både fysiske og følelsesmessige utfordringer, og for noen av deltagerne blir det ekstra vanskelig når muligheten for slakt kommer på bordet.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 12. november 2019
 30. Det er en ny dag på Farmen, og noen av forpakterne gleder seg til en spennende dag utenfor gården. Storbonden mistenker at ikke alle står på, og utnevner en trofast hjelper til å spionere på de andre. Vil observasjonene påvirke valget av førstekjempe?

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 13. november 2019
 31. Mentor er på vei for å bedømme ukens oppdrag, og Storbonden er stresset fordi det trengs penger til markedet. Men det er ikke alle som unner Storbonden en seier nå som finalen nærmer seg med stormskritt.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 17. november 2019
 32. Det er duket for en svært spennende kamp, som ender i gledeshyl for vinneren og tårer for den utslåtte.

  Tilgjengelig til søndag 29. desemberPublisert 17. november 2019