Laster...
1. The Houseguest
Sesong 1

1-2-3 Puss opp!

Sesong 1 / 15 episoder

Reno, Set, Go! er programmet hvor familier jobber sammen for å overraske et uvitende familiemedlem med en oppussing mens de er på jobb. Programlederne Cheryl Torrenueva og Roger Morin er hodene bak planene som settes i gang for å distrahere det uvitende familiemedlemmet, så de ikke finner ut av hva som skal skje.

 1. Kokken Murray jobber lange dager og liker å slappe av når han kommer hjem, men da svigerbroren, Tristam, trengte et sted å bo, tok Murray og Tamarah han inn med åpne armer. Nå vil Tamarah og Tristam vise deres takknemlighet til Murray ved å gi ham tilbake litt privativ.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 9. august 2019
 2. Charles og Maries sønn Ashton ble født med en sjelden sykdom, og de har prøvd så godt de kan å bo i et lite ideelle huset. Nå vil Charles vise sin takknemlighet til sin kone ved å gi henne en overraskelsesoppussing av hele første etasje.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 16. august 2019
 3. Etter å ha flyttet ut til forstaden med sønnen Phoenix, mistet Drew jobben sin, og Lori måtte avslutte permisjonen sin for å gå ut i arbeid igjen. Nå vil Drew vise sin takknemlighet til sin kone for at hun har fortsatt å holde motet gjennom den tunge tiden.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 23. august 2019
 4. Robin og Sids barn er flyttet ut, og huset er blitt for rolig for dem. Nå vil Sid få Robin til å smile igjen ved å gi henne det flotte soverommet hun har snakket om i 20 år.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 30. august 2019
 5. Kyle og Cindy holder på å bli foreldre for annen gang men veien har ikke vært lett. Nå vil Kyle overraske Cindy med en funksjonell stue og lekerom, hvor de kan ha gjester og ha det kjekt sammen med hele familien.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 6. september 2019
 6. Richard og Helen er foreldre til to barn som trenger ekstra oppmerksomhet, og Helen har sluttet i jobben sin for å passe på barna. Nå vil Helen overraske Richard med en oppussing av kjelleren.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 13. september 2019
 7. Etter å ha adoptert et barn, fant Cort og Nicole ut at de var gravide. Men babyen kom fire måneder for tidlig og Nicole måtte slutte i jobben sin for å tilbringe tid på sykehuset sammen med babyen. Cort vil ta litt av børen ved å overraske henne med et barnerom for henne og babyen.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 20. september 2019
 8. Da Dave fikk behandling for kreft, var Stephanie hans støtte, heiagjeng og sykesøster samtiding som hun jobbet og passet på de små tvillingene deres. Nå vil David overraske superhelt-konen sin med et nytt og funksjonell stue og kjøkken.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 27. september 2019
 9. Da Stan møtte dyreelskeren Melissa visste han at det å redde dyr var en del av pakkedealen. Nå vil Melissa vise Stan sin takknemlighet for at han forstår hennes lidenskap, i tillegg til å være en perfekt partner og far.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 4. oktober 2019
 10. Robert er en god aleneforelder for sine døtre, og har ofret mye for at den lille familie skal ha det godt. Nå vil døtrene vise sin takknemlighet ved å samle venner og familie til å lage den ultimate kjellerstuen hvor familen kan kose seg sammen.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 11. oktober 2019
 11. Da Sunita mistet et barn ble hun deprimert, og sluttet å gjøre tingene hun før hadde elsket, som å lage mat. Sunita er mye bedre, men mannen Adam tror at en oppussing av kjøkkenet vil gi Sunita den nye starten hun fortjener.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 18. oktober 2019
 12. Da JV og Sarahs baby skadet seg på grunn av rotet i stuen, var JV klar til å kaste ut alle lekene. Sarah vil vise sin takknemlighet til sin hardtarbeidende mann, og har lyst til å renovere den dysfunksjonelle stuen til et trygt familieområde for den alle.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 25. oktober 2019
 13. Luis er en hardtarbeidende ingeniør som må jobbe ekstra for å få råd til datterens terapitimer. Konen, Robin, ønsker å gi ham et rom hvor familien kan slappe av og fokusere på datteren, Evas progresjon.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 1. november 2019
 14. Etter å ha mistet mannen sin, og far til sine tre barn, flyttet Ashley nærmere familien sin. Ashleys søstre ønsker å overraske henne med en stor renovering for å uttrykke sin kjærlighet for den sterkeste personen de kjenner.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 8. november 2019
 15. Sue og Glen Bradbury er er superstjernene i fosterfamilieverdenen. For å vise sin takknemlighet jobber hele familien sammen for å overraske dem med en oppussing av tre av de mest slitte rommene i huset.

  Tilgjengelig til søndag 9. augustPublisert 15. november 2019