Laster...
Laster...

The Heart Guy

Sesong 1 / 10 episoder

Hugh Knight er en stigende stjerne i hjertekirurgmiljøet i Sydney. Han er begavet, sjarmerende, ufeilbarlig - og høyt hevet over resten av samfunnets regler. Men etter en hendelse som involverer narkotika og alkohol faller livet hans i grus.

 1. Etter en rekke problemer blir hjertekirurgen Dr. Hugh Knight straffet av styret i Medical Tribunal. Han blir dømt til å jobbe som landsbylege i sin tidligere hjemby Whyhope i et helt år.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 21. november 2017
 2. Hugh får en sjokkerende intro til den medisinske praksisen på landet, når han må hjelpe til under en ulykke på en gård. Og inspirert av Meryl, presser han gruvesjefen Big Nathan til å gi en solid donasjon til sykehuset.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 28. november 2017
 3. Hugh finner en uventet testperson for sitt revolusjonerende kunstige hjerte. Samtidig blir det lidenskapelig stemning når Charlie og Matt er vertskap for et ball på sitt bryggeri.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 5. desember 2017
 4. Hugh drar til byen i et forsøk på å redde karrieren sin, og får vite en om en familiehemmelighet som kan endre livet hans for alltid. Og Charlies frustrasjon med Merys innblanding når kokepunktet.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 12. desember 2017
 5. Hugh blir landsbyens helt etter at han redder livet til en lovende, ung fotballspiller, og det hele fanges på en video som går viralt.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 19. desember 2017
 6. Hugh klarer å fornærme alle i Whyhope når han desperat prøver å skjule sin hemmelige fortid. Meryl starter en sjarmoffensiv for å hjelpe Charlie takle sorgen etter graviditeten.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 2. januar 2018
 7. Hugh og Penny blir tvunget til å tilbringe natten sammen når de drar på besøk til en kullgruve. Meryl snur nederlag til suksess, når hun avduker en ny statue til ære for byen. Og Aoife innrømmer at hun har følelser for Hugh.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 9. januar 2018
 8. Hugh bestemmer seg for å fortelle Ajax sannheten om forholdet deres, til tross for Jims råd. Meryl tvinger familien sin til å støtte hennes kampanje for å bli borgermester.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 16. januar 2018
 9. Hugh havner i et dilemma når bestevennen Joey kommer med et siste ønske. Og familien Knight trår til for å støtte Ajax og Meryl, når de begge må konfrontere en stor krise.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 23. januar 2018
 10. 10. Mash

  51 min

  Hugh blir sjokkert når han finner ut at Penny har tatt imot en jobb i byen, og det blir fullt kaos på sykehuset. Og Charlie er litt for opptatt av Hughs forhold til Penny.

  Tilgjengelig til onsdag 30. desemberPublisert 30. januar 2018