Laster...
9. Incomplete
Sesong 3

The Good Doctor

Sesong 3 / 12 episoder

Dr. Shaun Murphy, en autistisk savant med ekstraordinære evner når det gjelder diagnostisering, er tilbake i jobben på St. Bonaventure sykehuset. Det er ikke uproblematisk, og kjærlighetslivet hans vil også bli satt på en prøve i denne sesongen.

 1. Etter en katastrofal første date med Carly, foreslår Dr. Shaun Murphy en uvanlig og farlig operasjon for å redde en nygift kvinnes liv.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 24. september 2019
 2. 2. Debts

  41 min

  Dr. Andrews lover å hjelpe en god samaritan som ble skadet i et forsøk på å stoppe et seksuelt overgrep. Dr. Lim må ta en vanskelig avgjørelse når foreldrene til en ung pasient hevder at Dr. Melendez har gjort en grov feil.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 1. oktober 2019
 3. 3. Claire

  41 min

  Dr. Claire Brown møter utfordringer både hjemme og på jobben i forkant av sin første solo-operasjon. Og legene prøver å behandle en skadet fisker, uten å skade premiefangsten hans. 

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 8. oktober 2019
 4. Shaun, Park og den nye legen behandler en konspiratorisk type som hevder han trenger en levertransplantasjon fordi han er forgiftet, og ikke på grunn av en genetisk tilstand. Glassman tar et stort steg i forholdet til Debbie, og Shaun sliter med å orientere seg i dating-verden.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 15. oktober 2019
 5. Shaun leder teamet i en operasjon for første gang, men den går ikke som planlagt. Claire, Morgan og Melendez behandler en mann som ser ut til å ha falt av vannvogna. Glassman får vite noe om Debbie som får ham til å tvile på om forholdet deres kan overleve.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 22. oktober 2019
 6. Shaun blir distrahert og mister fokus i forkant av en stor operasjon. Park og Melendez forbereder seg på å utføre en komplisert prosedyre, og Glassman må ta et vanskelig valg i forhold til en ny ansettelse.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 5. november 2019
 7. 7. SFAD

  41 min

  En pasient med svekket immunforsvar må isoleres, og Dr. Shauns unike evner fører til et uventet resultat. Samtidig prøver legene å hjelpe en 12 år gammel pasient, som er i ferd med å bli blind.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 12. november 2019
 8. Carlys forsøk på mer intimitet med Shaun blir mer frustrerende enn noen av dem hadde forventet. Lim og Melendez sliter i sitt forhold, og har problemer med å skille jobb og privatliv.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 19. november 2019
 9. Shaun strever fortsatt med intimiteten i forholdet til Carly. Han får dessuten bekymringsfulle nyheter om noe svært personlig. En ung pasient må bestemme seg for en behandling som kan redde livet, men ødelegge ekteskapet.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 26. november 2019
 10. Shaun besøker sin far på dødsleiet. Gjenforeningen gir noen uventede resultater. Resten av teamet behandler en stjernespiller i NLF for en alvorlig ryggskade. Claire tar fatt i sin mentale helse.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 3. desember 2019
 11. Shaun synes det er vanskelig å balansere følelsene sine for Carly og Lea. Claire bruker erfaringer fra sin egen fortid for å få kontakt med en urolig pasient, og Andrews må pønske ut hvordan de kan operere en pasient som nekter å bli lagt i narkose.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberPublisert 14. januar 2020
 12. Legene må behandle en 25-årig sprinter med alvorlige hevelser. I tillegg blir det romantikk når to 16 år gamle kreftpasienter finner tonen, og Dr. Murphy og Dr. Lever jobber med forholdet.

  Tilgjengelig til onsdag 23. septemberBlir tilgjengelig 21. januar 2020 kl. 12:00