Laster...
1. Fleip eller funfact
Sesong 1

Senkveld-slaget: Øst mot Vest

Sesong 1 / 14 episoder

Denne høsten tar «Senkveld»-programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp Camp Senkveld-konkurransen til helt nye høyder med «Senkveld-slaget: Øst mot Vest». Bergenspatrioten Stian skal sloss mot Oppegård-jenta Helene om hvilken landsdel som er den ypperste. Helene leder laget fra øst, som består av Svein Østvik, Isabelle Ringnes, Freddy Dos Santos og Hasse Hope. Stian leder laget fra vest, hvor deltagerne er Lothepus, Kristin Gjeldsvik, Jan-Henrik Børslid og Isabel Blanco.

 1. Duellene mellom landsdelene øst og vest utspiller seg i idylliske Langesund, en by i Bamle kommune, som er et sted med lange og sunne maritime tradisjoner. I første episode av Senkveld-slaget blir det en intens kunnskapsduell.

  Publisert 6. september 2019
 2. Kan laget fra øst slå vestlendingene i kunnskap om fisk og fiskesløying? Det blir fuktig og knivskarpt i kveldens konkurranse i «Senkveld-slaget: Øst mot Vest».

  Publisert 13. september 2019
 3. Lothepus er på på hjemmebane og går selvsikkert inn i kveldens konkurranse, hvor deltagerne er på et bilopphuggeri for å bevise hvor gode de er å kjøre gravemaskin.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 20. september 2019
 4. Lagene skal i løpet av én time i et fotostudio få tatt et akt- og gatekunstinspirert bilde av seg selv. Her blir det nakne rumper og kunst i skjønn forening. Det er seerne som avgjør hvem som vinner kveldens konkurranse via avstemming i sosiale medier.

  Publisert 27. september 2019
 5. Hvem er størst i kjeften, øst eller vest? I denne konkurransen handler det om å spise opp maten sin. Lagene får servert mat på et samlebånd, og i enden av båndet står det en bøtte på en vekt. Laget som har mest matsvinn når all maten har passert, taper konkurransen.

  Publisert 4. oktober 2019
 6. Hvor treffsikre er lagene? Kjenner team vest det våte element bedre enn team øst? Det blir knall, fal og luftige svev med maritimt tilsnitt i kveldens konkurranse.

  Publisert 11. oktober 2019
 7. I kveld får Helene og Stian en overraskelse når kjærestene deres kommer inn i konkurransen. Helene teamer opp med Jamina, som er gift med Stian, mens Stian konkurrerer sammen med Helenes samboer Jørgen. Det er duket for kjærestreduellen – øst mot vest!

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 18. oktober 2019
 8. Lagene skal lage en porsjon grønnsakssuppe til den vanskelige gjesten som krever både underholdning og god mat. Noen av grønnsakene må hentes i grønnsakshagen, hvor deltakerne blir møtt av en voldsom overraskelse.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 25. oktober 2019
 9. I kveld blir det en halsbrekkende og krevende hinderløype i Senkveld-slaget. Målet for konkurransen er å først heise sitt lagflagg midt på broen, her kalt Finse.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 1. november 2019
 10. Musikalitet og kretivitet settes på prøve i kveldens konkurranse. Lagene skal spille inn hver sin hyllest til sin landsdel, som skal publiseres på sosiale medier. Laget med flest likes vinner, og avsløres i studio neste uke.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 8. november 2019
 11. I kveld konkurreres det både i kløkt og fysisk styrke. Lagene skal finne hvilken av de fire traktene på toppen av unnarennet i hoppbakken som fører vannet ned i karet i bunn av bakken. Det blir både vått og slitsomt.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 15. november 2019
 12. Lagene utfordrer hverandre etter tur i å komme seg over den smale broen på ulike måter. Hvordan ser Lothepus ut på høye hæler? Svaret får du i denne episoden!

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 22. november 2019
 13. Det ene laget er sjørøvere og padler inn i sundet på jakt etter saltmat, sjømat, penger og gull. Oppgaven er å komme så langt inn som mulig, før de blir spylt på havet av motstanderlaget som er brannmenn på land.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 29. november 2019
 14. I kveld slag det endelige slaget stå. Hvilken landsdel er den ypperste, øst eller vest? Helene og Stian har satt all ære på spill sammen med lagene sine i det Senkveld-slaget: Øst mot Vest skal avgjøres i en nervepirrende finale.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 6. desember 2019