Laster...
1. Venneforespørsel
Sesong 1

Mellom oss

Sesong 1 / 8 episoder

Kjærligheten tåler alt, sies det, men gjør den det? Hvor ærlig skal man være når ønsker og drømmer er på kollisjonskurs? Eller når man innser at det er flest hverdager i livet og fristelser lurer på andre siden av gjerdet?

 1. Merete, Joachim, Kasper og Nanna er i bryllup til en felles venninne. Merete føler hun får for lite oppmerksomhet av Joachim, og blir opprømt når hun møter en gammel flamme. Nanna og Kasper fortsetter sine iherdige forsøk på å bli gravide.

  Tilgjengelig til 6. januar 2027Publisert 7. november 2019
 2. Kasper finner ut at han ikke kan få barn og prøver å finne en måte å fortelle det til Nanna. Merete flørter med eksen sin på Messenger, mens Joachim gjør alt han kan for å få fart på karrieren.

  Tilgjengelig til 6. januar 2027Publisert 7. november 2019
 3. Merete og Nanna drar til Oslo for å holde et foredrag, og lar mennene bli igjen i København. Presentasjonen går bra, men resten av turen blir katastrofal. Nanna synes det er tungt at Kasper ikke kan få barn og drukner sorgene, mens Merete søker støtte hos eksen.

  Tilgjengelig til 6. januar 2027Publisert 7. november 2019
 4. Joachim er bekymret for Meretes flørt, og Kasper er redd for at Nanna ikke er ærlig når hun sier at det går fint at de ikke kan få barn. Det blir mer og mer tydelig for ham at hun kanskje ikke vil gi opp sin største lidenskap i livet.

  Tilgjengelig til 6. januar 2027Publisert 14. november 2019
 5. Nanna og Kasper bestemmer seg for å adoptere et barn, men hele prosessen får dem til å tenke. Adopsjonen vil ta flere år, og jobbsituasjonene deres er lite egnet for adopsjonsprosessen. Merete og Joachim kjemper for forholdet sitt.

  Tilgjengelig til 6. januar 2027Publisert 21. november 2019
 6. Kasper innser at han og Nanna har forskjellige tanker om fremtiden. Nanna vil bære frem sitt eget barn, men dette er ikke et alternativ for Kasper. Joachim blir mer og mer sikker på at Merete vil forlate ham.

  Tilgjengelig til 6. januar 2027Publisert 28. november 2019
 7. 7. Kline

  40 min

  Kasper og Nanna prøver å gå videre på hver sin kant, men savner hverandre. Nanna får vite hva Merete har gjort på jobb, noe som fører til en stor krangel. Samtidig får Joachim vite av Kasper at Merete ikke har vært ærlig mot ham.

  Tilgjengelig til 6. januar 2027Publisert 5. desember 2019
 8. Joachim sliter med skyldfølelse etter det han har gjort. Han arrangerer en stor 40-års fest for Merete, men festen får Joachim til å føle seg enda verre. Til slutt har ham innrømmelser å komme med.

  Tilgjengelig til 6. januar 2027Publisert 12. desember 2019