Laster...
1. E Pluribus Unum
Sesong 5

Madam Secretary

Sesong 5 / 8 episoder

Téa Leoni er strålende i rollen som USAs utenriksminister, Elizabeth McCord, i en serie som leverer drama med både hjerte og hjerne. «Madam Secretary» navigerer mellom globale og nasjonale utfordringer, livsfarlig politisk spill og hverdagslige intriger – både i Det Hvite Hus og på hjemmebane.

 1. Selv etter et terrorangrep på Det hvite hus, så prøver Elizabeth å ordne en stor atomvåpenavtale som holder på å falle fra hverandre. Jakten på de terrormistenkte er intens og Elizabeth må spørre tidligere utenriksministre om råd.

  Tilgjengelig til tirsdag 17. desemberPublisert 3. desember 2019
 2. Elisabeth oppdager at de som angrep Det hvite hus hadde støtte utenfra, og prøver å finne samarbeidspartnerne uten å starte en atomkrig. Henry havner ansikt til ansikt med en av angriperne.

  Tilgjengelig til onsdag 18. desemberPublisert 4. desember 2019
 3. Elisabeth drar til moteuken i Milano for å diskutere trusler mot en tekstifabrikk som utnytter arbeidere, med den kinesiske utenriksministeren. Daisy sliter med anst og bekymringer for babyen hennes sin fremtid, i kjølvannet av den økende nasjonalismen og angrepet mot Det hvite hus.

  Tilgjengelig til torsdag 19. desemberPublisert 5. desember 2019
 4. Levningene av flere amerikanske soldater som tjenestegjorde i andre verdenskrig blir funnet i Sørøst-Asia, og Elisabeth håper å få bragt dem hjem raskt. Men en sta leder stiller seg i veien for planene hennes.

  Tilgjengelig til fredag 20. desemberPublisert 6. desember 2019
 5. 5. Ghosts

  41 min

  Henry befinner seg plutselig i sentrum for en internasjonal begivenhet, når han må komme en tidligere kjæreste som deltar på en religiøs frihetskonferanse i Thailand til unnsetning. Ekskjæresten har blitt fengslet, tiltalt for å håne monarkiet.

  Tilgjengelig til tirsdag 24. desemberBlir tilgjengelig 10. desember 2019 kl. 01:55
 6. Et vulkanutbrudd på Island gjør at Elizabeth blir sittende fast på en flyplass i Irland, sammen med den tyrkiske utenriksministeren. Hun benytter anledningen til å prøve å inngå en avtale med ham, som kan redde tusenvis av syriske flyktninger.

  Tilgjengelig til onsdag 25. desemberBlir tilgjengelig 11. desember 2019 kl. 01:55
 7. Visepresident Teresa Hurst ber Elizabeth om hjelp når en surrogatmor som bærer barnebarnet hennes blir arrestert mistenkt for menneskesmugling. Henry prøver å beskytte Stevie når han får mistanke om at han blir forfulgt av en russisk agent.

  Tilgjengelig til torsdag 26. desemberBlir tilgjengelig 12. desember 2019 kl. 01:55
 8. Demokratiet på Haiti står i fare når en president nekter å trekke seg selv om han har tapt valget. Elizabeth prøver å løse problemet uten å bruke militærmakt.

  Tilgjengelig til fredag 27. desemberBlir tilgjengelig 13. desember 2019 kl. 02:00