Laster...
12. Chapter Ninety-Three
Sesong 5

Jane the Virgin

Sesong 5 / 3 episoder

Velkommen tilbake til Jane the Virgin. I sesong fire så ble Jane på nytt forelsket i Rafael, pappaen til hennes feilaktige inseminerte sønn. Og hun publiserte sin første bok. Jane fikk se sin døde mann, Michael, stå inne i leiligheten til Rafael. Overraskelsene fortsetter også i denne sesongen.

  1. Etter at Rafael selv er vitne til Mateos dårlige oppførsel på skolen, ønsker han å endre måten han og Jane håndterer sønnen på. Rogelio er overbevist om at River planlegger en hevn mot ham. Og når Jane oppdager at Rafael er begynt å date igjen, overtaler hun Petra til å bli med henne på en jentekveld på byen.

    Tilgjengelig til lørdag 25. januarPublisert 11. januar 2020
  2. Jane og Rafael er endelig på et bra sted, men de er bekymret for om de begår en feil med Mateos behandling. Xos oppfører seg rart, og Alba og Rogelio er bekymret. Og Petra koser seg stort når Rafael og Jane kjemper over henne.

    Tilgjengelig til lørdag 1. februarPublisert 18. januar 2020
  3. Lina kommer på besøk og gjensynsgleden er stor helt til Lina spør Jane om en tjeneste. Rafael og Petra begynner å jobbe sammen igjen, men gamle spenninger skaper nye problemer mellom dem. Rogelio legger en plan for hvordan han kan presse TV-stasjonen til å kjøpe piloten hans.

    Tilgjengelig til lørdag 8. februarBlir tilgjengelig 25. januar 2020 kl. 18:00