Laster...
5. Chapter Eighty-Six
Sesong 5

Jane the Virgin

Sesong 5 / 3 episoder

Velkommen tilbake til Jane the Virgin. I sesong fire så ble Jane på nytt forelsket i Rafael, pappaen til hennes feilaktige inseminerte sønn. Og hun publiserte sin første bok. Jane fikk se sin døde mann, Michael, stå inne i leiligheten til Rafael. Overraskelsene fortsetter også i denne sesongen.

  1. En motvillig Jane lar Rogelio arrangere 30-årsdag for henne, og mentoren gir henne råd får å komme i gang med skrivingen igjen. Petra tror at hun og JR endelig har funnet ut av ting, inntil hun innser at JR kanskje ser ting litt annerledes.

    Tilgjengelig til i morgen kl. 18:00Publisert 23. november 2019
  2. Jane sliter med å stole på Rafael etter at hun oppdaget at han skjuler en hemmelighet. Jane og Michael oppdager nye spor om hva som skjedde den dagen han "døde." Petra ønsker å passe inn i JRs verden og ber Jane om hjelp. Og Alba bekjenner sine følelser om Jorge.

    Tilgjengelig til lørdag 14. desemberPublisert 30. november 2019
  3. Jane forsøker å være mer avslappet til alt som skjer i livet hennes, så når Michael kommer med et forslag som tar henne ut av komfortsonen, bestemmer Jane seg for å gå for det. Samtidig sliter hun med følelsene sine for Rafael.

    Tilgjengelig til lørdag 21. desemberBlir tilgjengelig 7. desember 2019 kl. 18:00