Laster...
1. By Whatever Means Necessary
Sesong 1

Godfather of Harlem

Sesong 1 / 10 episoder

Fra skaperne av Narcos kommer «Godfather of Harlem», basert på en sann historie, med Oscar-vinner Forest Whitaker i hovedrollen. Mafiabossen Bumpy Johnson er ute etter ti års fengsel. Nabolaget han en gang styrte er i totalt kaos. Italiensk mafia, den politisk radikale predikanten Malcolm X, Genovese-familien - Bumpy befinner seg nå midt i en mafiakrig og en politisk brytningstid som truer med å sette hele byen på hodet. (Det er 10 episoder i sesong 1 og vi legger ut ny episode hver tirsdag kl. 19.00)

 1. Bumpy Johnson møter familien etter ti år i Alcatraz-fengselet. Han vil ta tilbake makten i Harlem, som nå styres av mafia-bossen Vincent Gigante. Han finner en overraskende alliert i den radikale aktivisten Malcolm X, en gammel venn av Bumpy.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 8. oktober 2019
 2. Bumpy Johnson må ta tilbake kontrollen over narkotikahandelen hvis han skal styre Harlem. Han iscenesetter et herointyveri for å få det til.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 8. oktober 2019
 3. Når Bumpys datter blir arrestert for tyveri, bruker Malcolm X og Adam Clayton Powell hendelsen til sin fordel. Mafiaen avslører sin skjulte agenda, og Bumpy må vurdere om hevnen er verdt et mulig opprør i Harlem.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 15. oktober 2019
 4. Cassius Clay møter den lokale boksehelten Doug Jones i ringen. Mayme insisterer på at Bumpy skal backe Jones, som er talsmann for en ungdomsorganisasjon i Harlem. Men Malcolm presser på for at han skal støtte Clay i stedet.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 22. oktober 2019
 5. Bumpy innser at lotteriet er en økonomisk katastrofe og at Chin har rigget tallene for å sette ham ut av spill. For å betale tilbake spillerne må Bumpy få hjelp, men finner ut at fienden hans er smartere enn han noensinne hadde trodd.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 29. oktober 2019
 6. Elijah Muhammed besøker Malcolm X's moske der han møter Elise, og ber henne om å spionere på Malcolm. Chin finner ut Teddy er i live, og forlanger at Ernie Nunzi må rette opp feilen han har gjort. Esther James saksøker Adam Clayton Powell.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 5. november 2019
 7. Bumpy tar opp kampen med italienerne, og oppdager samtidig Chins mørke fortid. Mayme og Elise setter uenigheter til siden, og Bumpy tilbringer tid med konen og barna før han må gå til kamp.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 12. november 2019
 8. Bumpy er rasende etter å ha blitt forsøkt drept, og ønsker hevn. Samtidig som Malcolm X og Adam Clayton Powell slutter seg til den fredelige protestmarsjen mot Washington, må Bumpy bestemme seg for om en voldelig gjerning vil endre hans skjebne.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 19. november 2019
 9. Når levevillkårene leder til en voldelig protest i Harlem, må Bumpy overbevise Adam Clayton Powell om å trappe ned etterforskningen før italienerne slår til. Chin prøver å få mafiaen til å vende seg mot Bumpy ved å avsløre at han har drept noen i «familien».

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 26. november 2019
 10. I dagene etter snikmordet av JFK må Bumpy forsvare seg selv mot mordanklager, og sender familien sin bort i trygghet. Malcolm blir utvist fra «the Nation», og Bumpy innser at han må beskytte vennen sin.

  Tilgjengelig til 30. september 2021Publisert 3. desember 2019