Laster...
1. Pilot
Sesong 1

For the People

Sesong 1 / 10 episoder

Vi følger det private og profesjonelle livet til en gruppe nyutdannede advokater som jobber i Amerikas eldste tingrett: The Southern District of New York. Kate, Leonard og Seth som statsadvokater, og Sandra, Allison og Jay som offentlige forsvarere.

 1. 1. Pilot

  41 min

  Vi skal til Southern District i New York (SDNY) Federal Court, aka "The Mother Court", der vi skal følge seks talentfulle unge advokater som arbeider for både forsvaret og påtalemyndigheten.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 2. juli 2018
 2. 2. Rahowa

  41 min

  Jay må legge til side sine personlige følelser når han forsvarer en klient med kontroversielle overbevisninger, og Sandras idealisme fører til en viktig lærepenge fra Krissman.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 3. juli 2018
 3. Sandra og Kate møtes i retten når begge jobber med en sak der en kvinne har lekket sensitiv informasjon. Leonard forsaker et personlig forhold på bekostning av profesjonell legitimitet.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 4. juli 2018
 4. Seth setter karrieren sin på spill når han tar en sak for folk i hjembyen sin som har blitt syke av grunnvannsforurensning. Sandra, Jay og Allison bistår Jill i en potensiell drapssak . Jo mer skeptiske de blir, jo mer iherdig blir Jill.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 5. juli 2018
 5. Dommer Byrne synes det er vanskelig å avgi minimumsdom i en omdiskutert sak. Allison representerer en særdeles sjarmerende saksøkt i en svindelsak og Leonard sliter med å avgjøre om han skal ta ut anklage mot en kjent politiker.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 6. juli 2018
 6. Allison forsvarer en mann som er anklaget for å stjele forsyninger beregnet for ofre for en ødeleggende øy-orkan.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 9. juli 2018
 7. Leonard er tvunget til å møte noen langvarige usikkerheter når hans nye high-stakes-sak fører ham til å stille spørsmål om hva som er riktig og hva som er galt.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 10. juli 2018
 8. Jill og Rogers kompliserte vennskap blir testet, og i mellomtiden er Kate tilordnet et dyresmuglingstilfelle som involverer dødsfall av en truet panda.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 11. juli 2018
 9. Sandra gjør en ekstra innsats for en av sine klienter når hun går opp mot FBI og ender opp i en av de mest uventede og kompromissløse situasjonene i sin unge karriere.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 12. juli 2018
 10. Sandra forsvarer en hydrolog som er anklaget for å spionere for den kinesiske regjeringen, men likhetene mellom denne og en tidligere sak hun tapte gjør henne usikker på sin egen kompetanse.

  Tilgjengelig til søndag 31. maiPublisert 13. juli 2018