FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
3. Episode 3
Sesong 1

  Folkevalgt

  Sesong 1 / 4 episoder

  Den joviale ordføreren Roy Myren Talseth fra Hitra blir innkalt som Stortingsrepresentant, brått og uventet. Stortinget viser seg å være et sted hvor visjonene fort havner i søpla. Og de eneste skuldrene han møter er av den kalde sorten.

  1. Hjemme på Hitra klager de på at Roy gjør for lite ut av seg på Stortinget. Når Roy får en mulighet til å stille spørsmål i Spørretimen, ser han en mulighet for litt sårt tiltrengt rampelys. Men hva i all verden skal han spørre om?

   Tilgjengelig til 4. mai 2017Publisert 6. april 2017
  2. Roy har invitert lokalavisa til Oslo, med planer om å imponere dem på mottakelse i den russiske ambassaden. Men så klarer Roy å fornærme ambassadøren, noe som fører til at både Roys politiske framtid og Norges forhold til Russland står i fare.

   Tilgjengelig til 11. mai 2017Publisert 13. april 2017
  3. Det er fredag, og Roy er ganske alene på Stortinget. Partikollegene har dratt på festlig hyttetur, og Roy føler seg ensom og usynlig - inntil Dagsnytt 18 plutselig ringer...

   Tilgjengelig til 18. mai 2017Publisert 20. april 2017
  4. Etter suksessen på Dagsnytt 18 er Roy invitert på seminar. For å overbevise partileder Sverre om å hjelpe ham til gjenvalg, må Roy komme opp med en god idé til hvordan Arbeiderpartiet skal vinne valget.

   Tilgjengelig til 25. mai 2017Publisert 27. april 2017